Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Szárnyas
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. A húscsíkokat cikkcakkban a fa hurkapálcikára tűzzük. A grillsütőt bemelegítjük. A zöldcitromlébe keverjük a chilit meg a citrom reszelt héját, sózzük borsozzuk majd ezzel a páccal bekenjük a húst. A húsokat a grillrácsra helyezzük és 10 perc alatt porhanyósra sütjük. Közben megfordítjuk és újrakenjük a páccal a nyársakat. A salsához meghámozzuk, kimagozzuk és felkockázzuk a mangót. A felaprított lilahagymát egy tálban összekeverjük a mangóval. Citromlével és korianderrel, sóval , borssal ízesítjük. Tálalásig lefedve hűtőszekrényben érleljük. A kész csirkesaslikot mangósalsával tálaljuk. Chilivel meghintett főtt rizs illik hozzá.
Elkészítési idő:
45 perc
|
||||||
id:14 |
2008-07-09 19:05:44 |