Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Receptek, amelyek címkéje "vörösbor"
1
A fokhagymát lereszeljük,a rozmaringgal összekeverjük.
A citromot megmossuk és lereszeljük a héját.
A reszelt citromhéjat, a citrom...
|
1
1
1
Felkockázzuk a szalonnát, majd amikor zsírjára pirult, rátesszük a felaprított hagymát. Amikor ez is lepirult, rátesszük a felkockázott...
|
1
Az enyhén kiklopfolt húst sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőbe kevés olajon mindkét oldalát készre sütjük.
A sütés után visszamaradt...
[Marha]
|
BRANDYS-VÖRÖSBOROS SZILVAKRÉMLEVES
A szilvákat félbevágjuk, kimagozzuk. A cukrot egy lábosban picit karamellizáljuk, majd felöntjük 1 dl...
|
1
Gyömbéres-vörösboros görögdinnye-krémleves A dinnyéből kiszedünk pár kis gombócot, amit majd a kész levesbe teszünk. Utána a dinnyehúst kockára vágjuk és kézi botmixerrel...
[Levesek]
|
A felszeletelt hagymát,borral és a balzsamecettel magas fokozaton főzzük míg a folyadék teljesen el nem fő.A befűszerezett húsokat forró...
[Marha]
|
A bort, a cukrot és a vizet kis lángon feltesszük főni. Amikor a cukor már elolvadt, beletesszük a vanília eszenciát, kardamomot, fahéjat,...
|
1
A hagymát megpucoljuk és szálasra vágjuk. Az olajjal, borral és a cukorral feltesszük karamellizálni. Ez elég hosszú folyamat és folytonos...
|
A kimagozott meggyet tegyük fel vízben főni. Tegyünk bele egy fahéjrudat, a szegfűszeget, és a cukrot is. Rövid ideig forraljuk, majd...
[Levesek]
|
Tűzdeljük meg a nyulat szalonnával, majd forró olajon pirítsuk elő. Tegyük hozzá a megtisztított, és felkarikázott sárgarépát, és...
[Nyúl]
|
Az őzcombot nagyobb kockákra vágjuk. Forrósítsuk meg az olajat, és pirítsuk benne a kis kockákra vágott füstölt szalonnát, és hagymát....
[Vad]
|
1
1
1
Az olívaolajon egy mély serpenyőben megpirítom a kockára vágott szalonnát, hozzáadom az apróra vágott hagymát, fokhagymát és...
[Szárnyas]
|
2
A sütőt előmelegítjük.Egy hosszúkás formát kivajazunk,és vékonyan beszórjuk darált mogyoróval.A csokoládét durvára reszeljük.A...
|
Daraboljuk fel a vadkacsát, majd dörzsöljük be sóval és köménymaggal. Helyezzük tepsibe, adjuk hozzá a borókabogyót meg a babérlevelet,...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57