Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Receptek, amelyek címkéje "sonka"
A húsokat kiklopfoltam sóztam borsoztam majd lisztbe forgattam és kevés olajban
kisütöttem Én házi sonkát használtam A sonkát apró...
|
1
Fekete erdő sonkában sült csirkecomb Elkészítése: A csirkecombokat megmostam,enyhén sóztam,fűszereztem,majd a sonka szeletekkel körbe tekertem. 3 szelet vonta be. Egy hőálló...
[Szárnyas]
|
A bort felforraljuk a levessel. Beletesszük a babérlevelet, a szegfűszeget, az egész borsot és a leveszöldséget, majd ismét felforraljuk az...
|
A pulykamellet vékonyra felszeltem kicsit kiklopfoltam sóztam a közepébe tettem a sonkával bevont sajtot.A hús másik felét ráfordítottam...
|
1
1
A hagymát,és a sonkát feldaraboljuk.
Előmelegített serpenyőbe tesszük a zsírt, rátesszük a felszeletelt hagymát,kissé megsózzuk,és...
|
A tojásokat megfőzöm, és amikor kihűlt akkor apró kockára vágom, akárcsak a többi hozzávalót.
1 dl vízben felfőzöm a leveskockát...
|
A sonkát vízben megmosom majd beáztatom egy fél napra, de az sem baj ha egy napig áll a vízben. Másnap hideg vízbe felteszem főzni és...
|
A burgonyát megfőzzük, majd meghámozzuk, és burgonyanyomón átnyomjuk. Az élesztőt 200 ml langyos vízben feloldjuk. Hozzáadjuk a sóval...
|
Tészát az áttört turóval meggyurjuk és négyszöglet formájura nyujtjuk kb 40*40 -re és elvágjuk 10*10 kockákra minden szeletbe teszünk...
[Tészták]
|
Keverje el a kétfajta lisztet. A liszthalom közepén csináljon egy kis mélyedést, morzsolja bele az élesztőt, és öntse le 4-5 evőkanál...
|
A paprikát megmossuk,kimagozzuk és apró kockára vágjuk.A kukoricát lecsepektetjük.A sonkát apró kockákra daraboljuk.A margarint...
|
Elkészítése:
Az élesztőt 1 dl langyos vízben ,csipet cukorral felfuttatjuk.
A lisztet átszitáljuk,mélyedést alakítunk ki a...
[Tészták]
|
lencsét kiválogatomhideg vízben többször átmosom és előző este beáztatom.Másnap az áztatott vizet leöntöm újból feltöltöm vízzel...
[Főzelék]
|
Elkészítés:
A csirkeszárnyszárnyvégeket levágjuk, és leveshez később felhasználjuk.
A húsdarabokat megsózzuk és 15 percre...
[Szárnyas]
|
A házi sonkát felaprítjuk, tejföllel krémes masszává keverjük.
A palacsinták közepére egyenként tölteléket halmozunk, batyuszerűen...
|
1
A tészta készítése:
A lisztbe belekeverjük a sót,bele morzsoljuk az élesztőt,hozzáadjuk az olajat és a langyos vízzel szép simára...
|
1
Pizzakrémes és sajtos tekercsek Elkészítése: Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk és a többi hozzávalókból kelt tésztát gyúrunk. Duplájára kelesztjük. 2...
[Tészták]
|
A hagymát apróra vágjuk,a sajtot lereszeljük.Tésztát gyúrunk a lisztből,1 tojásból,2 kanál...
|
2
Készítsünk el 4 db csészét (kb. 200 ml). Kenjük ki az olajjal vagy zsírral jó vastagon, és szórjuk meg zsemlemorzsával.
Rakjunk bele...
|
A sonkát apróra vágjuk.A zöldségeket megtisztítjuk,felaprítjuk.Felforrósítjuk az olajat,megpirítjuk rajta a sonkát,majd rátesszük a...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57