Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Receptek, amelyek címkéje "sárgabarack"
Áztassuk a gyümölcsöket 1 l vízben 10-15 percig. Ezután adjuk hozzá a cukrot, a fűszereket és a citromlevet és forraljuk fel. Kis lángon...
[Levesek]
|
Kettévágjuk és kimagozzuk a sárgabarackokat,és a cukorral sűrű lekvárt főzzünk belőle.Ha kihűlt szitán áttörjük,és a porcukorral...
|
2
A tésztához valókat egy nagy tálba rakjuk,eleinte csak morzsolgatjuk,majd ha már nincs benne nagy darabokban vaj,összegyúrjuk.Akkor jó ha...
|
A tészta hozzávalóit összedolgozom és 24x22-es sütőpapiros tepsibe kinyújtom
A búzadarát a tejjel sűrűre felfőzöm és kihűtöm
A...
|
1
A mogyorót apróra-darabosra vágjuk.
A datolyát kimagozzuk, egészen apróra felkockázzuk.
A lisztet összekeverjük a sütőporral, 1 csipet...
|
A barackokat forró vízben teszem a héját lehúzom apró kockákra vágom a gyömbérporral kicsit meghintem..Az így előkészített gyümőlcsre...
|
1
A margarint a cukorral kikeverem, hozzáadom az egész tojásokat,. és a többi anyaggal összedolgozom.2/3részét kinyújtom és a tepsibe teszem,...
|
1
A házi lekvárokról mindig a gyerekkorom jut az eszembe, amikor így nyár vége felé a nagymamám nekifogott a hihetetlen mennyiségű lekvár...
|
1
A sütőt előmelegítjük.A tortaformát kivajazzuk és beszórjuk zsemlemorzsával.A mákot ledaráljuk.A tojásokat szétválasztjuk.A fehérjét...
|
A tészta hozzávalóit a kakaópor kivételével összegyúrom, és a tésztát három veszem az egyik felébe egy kanál tejföllel belegyúrom a...
|
1
1
A joghurtot,a búzadarát,a lisztet,a cukrot,az olajat,a sütőport,a mandulát,a kókuszreszeléket,a rumaromát,a kardamonnal és korianderrel...
|
Az aszalt sárgabarackot 15 percre vízbe áztatjuk. A friss gyümölcsöt megmossuk félbevágjuk és kimagozzuk. A margarint a cukorral és...
|
Sült kacsacomb párolt káposztával A kacsacombokat ételízesítővel vagy sóval, borssal bedörzsölöm, s beteszem a hűtőbe néhány órára. A combokat belehelyezem egy nyél...
[Szárnyas]
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57