Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Receptek, amelyek címkéje "parmezán"
Tisztítsuk meg, és főzzük puhára a burgonyát. Tegyünk egy lábasba 2,5 dl tejet, 6 dkg darabokra vágott vajjal, 1 kávéskanál porcukorral,...
|
1
2
1
A fűszer kéreghez valókból a petrezselyemzöldet finomra vágjuk és a snidlinget is.
A többi hozzávalókat összekeverjük és a csirkemell...
|
1
Fettuccine con melanzane e olive A padlizsánt megmossuk,majd héjával együtt felkockázzuk és besózzuk. 20 percig állni hagyjuk. Majd a levét leöntjük. Az olívaolajat egy...
[Olasz]
|
1
A lasagne lapokat lobogó vízben egyenként 5 percig főzzük, majd hideg vízbe téve állni hagyjuk.
Egy serpenyőben 1 ek vajat olvasztunk, és...
|
2
1
A megtisztított laskagombát falatnyi darabokra vágjuk.A fokhagymagerezdeket finomra aprítjuk.A spagettit kifőzzük a szokott...
|
Mediterrán bazsalikomos zöldborsókrémleves parmezán ropogóss A vajat felmelegítjük és az apróra vágott hagymát megpároljuk benne. Majd hozzáadjuk a fokhagymát, borsót és bazsalikomot, s néhány perc...
[Levesek]
|
Az összevágott hagymát, pancettát, petrezselymet, bazsalikomot, zellert, fokhagymát, rozmaringot az olajon futtassuk meg pár percig – kb. 5...
[Levesek]
|
A szalonnát kis kockákra vágjuk, és kisütjük. Hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Együtt pároljuk 1-2...
[Levesek]
|
A padlizsánokat megmossuk, meghámozzuk és hosszában fél cm vastag szeletekre vágjuk.
Megsózzuk és félre tesszük.
A kapribogyót,a...
|
A meghámozott padlizsánt vágjuk hosszában vastag szeletekre. Kenjük meg a szeleteket olajjal, majd tegyük őket sütőpapírra, és 200 fokos...
|
PIROS ÉS ZÖLD SÜLT RICOTTA ZÖLD SALÁTÁVAL A sült ricottához az olaj kivételével minden összetevőt összekeverünk, s enyhén kemény masszát kell kapnunk, amit lehet formázni. Amikor...
[Saláták]
|
Olívaolajon az apróra vágott bacont megpirítjuk egy serpenyőben.
A felesleges zsiradékot leöntjük.
Az edénybe tesszük a gyöngyhagymát...
[Olasz]
|
A tésztát hagyományos módon kifözzük,majd leszűrjük,lecsepektetjük.A tojásokat egy tálba felverjük,összekeverjük a tejszínnel,a...
|
A tésztát bőven sós vízben feltesszük főni és "al dente"-re főzzük. Közben a spárgákat apró darabra vágjuk úgy, hogy a csúcsait kb....
|
Tészta
A lisztet, tojásokat és sót összegyúrjuk kemény tésztává. Ha kell bele egy kis víz, akkor teszünk bele. Majd pihentetjük...
[Főzelék]
|
1
1
A paradicsomokat négybe vágom és kiszedem a magjukat, majd beleteszem egy tálba a bazsalikommal, fenyőmaggal, apróra vágott fokhagymával,...
|
A húst megmosssuk.Vágjuk négyfelé,és két réteg folpack közé helyezve klopfoljuk ki a hús darabokat.A szeleteket sózzuk,borsozzuk meg,majd...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57