Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Receptek, amelyek címkéje "paradicsom"
1
Húzzuk le a paradicsom héját és tegyük hozzá a meghámozott avokádóhoz. Majd csurgassuk le lime-mal a meghámozott vöröshagymát, és...
|
2
A megtisztított paprikákat felkarikázzuk és lábosba tesszük a felkockázott hagymával és a zúzott fokhagymával együtt. Felöntjük a...
[Levesek]
|
Az egyforma darabokra vágott húst hideg vízbe odatesszük főni.Miután felforrt leszedjük a habját.Beletesszük a megtisztított,hosszúkásra...
|
A hagymát olajon megpároljuk.Minden zöldséget megmossunk és és felkockázunk a cukkinit nem kell meghámozno vagy magozni,de akkor tényleg...
|
Felforrósított olajon üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát és a zúzott fokhagymát. Meghintjük az őrölt fűszerekkel (kurkuma, garam...
[Levesek]
|
A tésztát feltesszük enyhén sós, lobogó vízbe főni. Közben a foghagymát apróra vágjuk és megfuttatjuk az olajon addig, amíg épp...
|
1
Felforrósítjuk az olajat, és a húsok mindkét oldalát pirosra sütjük. Kivesszük az olajból, és beletesszük a lisztet, a paradicsompürét,...
|
1
Fehérboros csillagtök-krémleves pirított tökmaggal A tököt kockára vágjuk és besózzuk. A hagymát apró kockára vágjuk és a vajon megpároljuk, majd hozzá adjuk a tejet, tejszínt, bort és...
[Levesek]
|
A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, bekenjük a zúzott fokhagymával, majd szeletenként alufóliára helyezzük, és beborítjuk a paprika- és...
|
Forrósítsunk olajat, majd pároljuk benne az apróra vágott hagymát, és a zúzott fokhagymát. Adjuk hozzá a kettévágott, majd vékonyan ...
[Levesek]
|
2
1
Hámozzuk meg, és kockázzuk fel a paradicsomot, vágjuk apróra a zöldpaprikát, az uborkát és a hagymát is. A paradicsomból, paprikából és...
|
A pirítósra mindenféle párolt vagy friss zöldséget halmozunk, jelen esetben gombát, gazdagon fűszerezve. A variációknak csak a képzelet...
|
Az újburgonyát lesikáljuk, és kockára vágjuk.Forrásban lévő sós vízben 7-8 percig főzzük. Serpenyőben olajat forrósítunk és...
[Köretek]
|
A pizzalapot kiveszem a hűtőből, hogy kiengedjen. Egy serpenyőben kevés olajon néhány percig dinsztelem a szeletelt gombát, félreteszem. A...
|
2
A combot felszeleteltem,a gombát is.
Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágtam,olajon üvegesre pároltam.
A sárga paprikát felszeltem,a...
[Sertés]
|
1
Levágjuk a paradicsom száras végét, és kiskanállal kivájjuk a belsejét, majd belül sózzuk és borsozzuk.
A vékonyra szeletelt gombát...
|
6
2
1
A megtisztított főtt burgonyát elnegyedeljük.
A többi zöldségeket is fel daraboljuk de ne túl apróra.
Minden ,jól kiolajozott tepsibe...
|
1
Házi praktikák: házi paradicsomlé A paradicsomlé készítése nem egy bonyolult feladat, viszont nagyon hálásak tudunk érte lenni akkor, amikor csak import paradicsomlé kapható...
[Mártások]
|
karajt kiklopfolom sózom és a forró olajban átsütöm. majd ha kisültek kiszedem az olajból egy másik edénybe ráöntök 3 deci húsleves...
|
A hús szeleteket sóztam borsozta, előtte kiklopfoltam majd a lisztbe forgattam Forró olajba átsütöttem a szeleteket.
Egy lábasba kis olajat...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57