Navigáció: Címlap Receptek Receptek, melyek címkéje : paradicsom

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek

Receptek, amelyek címkéje "paradicsom"
1
Avokádókrém recept

Avokádókrém

Húzzuk le a paradicsom héját és tegyük hozzá a meghámozott avokádóhoz. Majd csurgassuk le lime-mal a meghámozott vöröshagymát, és...
2
Csípős paprikaleves képes recept

Csípős paprikaleves

A megtisztított paprikákat felkarikázzuk és lábosba tesszük a felkockázott hagymával és a zúzott fokhagymával együtt. Felöntjük a...
Csirkecsorba képes recept

Csirkecsorba

Az egyforma darabokra vágott húst hideg vízbe odatesszük főni.Miután felforrt leszedjük a habját.Beletesszük a megtisztított,hosszúkásra...
Cukkinis ragu képes recept

Cukkinis ragu

A hagymát olajon megpároljuk.Minden zöldséget megmossunk és és felkockázunk a cukkinit nem kell meghámozno vagy magozni,de akkor tényleg...
Dahl recept

Dahl

Felforrósított olajon üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát és a zúzott fokhagymát. Meghintjük az őrölt fűszerekkel (kurkuma, garam...
Dél-olasz emlék  - vacsorára képes recept

Dél-olasz emlék - vacsorára

A tésztát feltesszük enyhén sós, lobogó vízbe főni. Közben a foghagymát apróra vágjuk és megfuttatjuk az olajon addig, amíg épp...
1
Elzászi karaj recept

Elzászi karaj

Felforrósítjuk az olajat, és a húsok mindkét oldalát pirosra sütjük. Kivesszük az olajból, és beletesszük a lisztet, a paradicsompürét,...
1
Fehérboros csillagtök-krémleves pirított tökmaggal képes recept

Fehérboros csillagtök-krémleves pirított tökmaggal

A tököt kockára vágjuk és besózzuk. A hagymát apró kockára vágjuk és a vajon megpároljuk, majd hozzá adjuk a tejet, tejszínt, bort és...
Fóliában sült tonhal recept

Fóliában sült tonhal

A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, bekenjük a zúzott fokhagymával, majd szeletenként alufóliára helyezzük, és beborítjuk a paprika- és...
Fűszeres csicseriborsóleves recept

Fűszeres csicseriborsóleves

Forrósítsunk olajat, majd pároljuk benne az apróra vágott hagymát, és a zúzott fokhagymát. Adjuk hozzá a kettévágott, majd vékonyan ...
2
1
Gazpacho recept

Gazpacho

Hámozzuk meg, és kockázzuk fel a paradicsomot, vágjuk apróra a zöldpaprikát, az uborkát és a hagymát is. A paradicsomból, paprikából és...
Gombás bruschetta recept

Gombás bruschetta

A pirítósra mindenféle párolt vagy friss zöldséget halmozunk, jelen esetben gombát, gazdagon fűszerezve. A variációknak csak a képzelet...
Gombás burgonya recept

Gombás burgonya

Az újburgonyát lesikáljuk, és kockára vágjuk.Forrásban lévő sós vízben 7-8 percig főzzük. Serpenyőben olajat forrósítunk és...
Gombás pizza, gyorsan képes recept

Gombás pizza, gyorsan

A pizzalapot kiveszem a hűtőből, hogy kiengedjen. Egy serpenyőben kevés olajon néhány percig dinsztelem a szeletelt gombát, félreteszem. A...
2
Gombás szelet rizzsel képes recept

Gombás szelet rizzsel

A combot felszeleteltem,a gombát is. Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágtam,olajon üvegesre pároltam. A sárga paprikát felszeltem,a...
1
Gombával töltött paradicsom recept

Gombával töltött paradicsom

Levágjuk a paradicsom száras végét, és kiskanállal kivájjuk a belsejét, majd belül sózzuk és borsozzuk. A vékonyra szeletelt gombát...
6
2
1
Görög tepsis burgonya recept

Görög tepsis burgonya

A megtisztított főtt burgonyát elnegyedeljük. A többi zöldségeket is fel daraboljuk de ne túl apróra. Minden ,jól kiolajozott tepsibe...
1
Házi praktikák: házi paradicsomlé képes recept

Házi praktikák: házi paradicsomlé

A paradicsomlé készítése nem egy bonyolult feladat, viszont nagyon hálásak tudunk érte lenni akkor, amikor csak import paradicsomlé kapható...
Hóstyai bordák képes recept

Hóstyai bordák

karajt kiklopfolom sózom és a forró olajban átsütöm. majd ha kisültek kiszedem az olajból egy másik edénybe ráöntök 3 deci húsleves...
Hús szeletek gombával és rizzsel képes recept

Hús szeletek gombával és rizzsel

A hús szeleteket sóztam borsozta, előtte kiklopfoltam majd a lisztbe forgattam Forró olajba átsütöttem a szeleteket. Egy lábasba kis olajat...
« ElsőElőző1234KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!