Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Receptek, amelyek címkéje "leves"
Vajat melegítek, és megpárolom rajta az apróra kockázott sárgarépát, zellert, vöröshagymát az összevágott petrezselyemmel.Hozzákeverem...
|
1
A fiatal tyúkot felbontom és szétszedem részeire, majd felteszem 3-4 liter vízbe főzni. Körülbelül 4-6 óra alatt fől meg. Megtisztítom a...
|
A hagymát apróra vágom és elkezdem egy kevés olajban pirítani. Beleszórom a felaprított répákat és együtt pirítom tovább. Közben...
[Levesek]
|
Feltettem főni a a feldarabolt répákat, hagymákat főni, megsóztam, borsoztam, delikátot tettem bele.
Fél puhára főztem, feltöltöttem...
[Levesek]
|
A zöldségféléket kevés olajon a többi hozzávalókkal megpároltam, vízzel felöntöttem, hozzáadtam a vajbabot és a kockákra vágott...
[Levesek]
|
A babot egy éjszakára hideg beáztatjuk. Tiszta vízben feltesszük főzni, kb 20 percig főzzük. A zöldségeket felkarikázzuk, serpenyőben...
|
Olajon megfuttatjuk a felkockázott zellert, sóval borssal ízesítjük, majd kevés vízzel vagy húslevessel felengedve puhára főzzük. Ezután...
|
A megtisztított zellert, apróra vágom, majd kicsit megpárolom a felolvasztott vajon. Ezután felöntöm a levessel, sózom, borsozom. Ha...
[Levesek]
|
A zöldségeket megtisztítjuk és kisebb darabokra vágjuk. (A hagymát és a fokhagymát jó apróra!) Kevés olívaolajon a hagymát, majd a...
[Levesek]
|
A felhevített olajban üvegesre pároljuk a felkockázott vöröshagymát, majd összepirítjuk vele a kockára vágott sárgarépát és...
|
Megtisztított, felkarikázott zöldségeket és a borsót olajon megpároljuk sózzuk és a petrezselymet megmossuk és cérnával összekötjük...
[Levesek]
|
1
Zöldborsóleves burgonyagombóccal A hozzávalókból a levest szokásos módon megfőzzük. BBurgonyagombóc: 22-3 krumplit megfőztem,megpucoltam,krumplinyomón...
[Levesek]
|
Zöldségleves medvesajtos gombóccal A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk, vízbe tesszük, puhulásig főzzük. Közben elkészítjük a galuskát. A tojásokat felverjük,...
[Levesek]
|
A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk, vízbe tesszük, puhulásig főzzük.
Közben elkészítjük a galuskát.
A tojásokat felverjük,...
[Levesek]
|
1
1
Zsurt készítünk:
10 dkg rozs lisztet,
4 dl forralt vízet,
egy darabka rozskenyeret és 3-5 gerezd foghagyma agyag edényben ( v. befőttes...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57