Navigáció: Címlap Receptek Receptek, melyek címkéje : leves

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek

Receptek, amelyek címkéje "leves"
Babgulyás oldalassal képes recept

Babgulyás oldalassal

A babot kevés sóval egy 3 literes fazékban,vízben megfőzzük. Az oldalast bordák mellet feldaraboljuk,majd ketté vágjuk. A zöldség...
Borsóleves zöldséggel és csipetkével képes recept

Borsóleves zöldséggel és csipetkével

A megtisztított és összevágott zöldségeket az olajon megfuttatom és egy kevés ideig fedő alatt párolom. Majd ráteszem a zöldborsót,...
Böjti gombaleves képes recept

Böjti gombaleves

A vajat felolvasztjuk, majd megpároljuk benne a gombát és az apróra vágott petrezselymet, míg a gomba leve teljesen el nem fő. Ezután...
1
Brokkoli-krém leves (ahogy én csinálom) recept

Brokkoli-krém leves (ahogy én csinálom)

A rózsáira szedett brokkolit, és az apróra vágott burgonyát felteszem főni, ízesítem. Mikor már megfőtt, bot mixerrel pépesítem....
1
2
Brokkolikrémleves recept

Brokkolikrémleves

A brokkolit megtisztítjuk, felaprítjuk, majd feltesszük főni leveskockával ízesített vízben. Sóval, fokhagymával fűszerezzük. A...
Burgonyaleves poréhagymával recept

Burgonyaleves poréhagymával

A vékonyan felkarikázott póréhagymát pároljuk kb 10 percig a felolvasztott vajon, közben kevergessük, nehogy megpiruljon. Tegyük hozzá a...
2
Csipetkés bableves képes recept

Csipetkés bableves

A fejtett gyenge babot feltesszük főni vízben, hozzáadagoljuk, a sót, delikátot, a felkarikázott zöldségféléket, a hagymákat. Készre...
2
Csípős paprikaleves képes recept

Csípős paprikaleves

A megtisztított paprikákat felkarikázzuk és lábosba tesszük a felkockázott hagymával és a zúzott fokhagymával együtt. Felöntjük a...
1
Csirkegulyás recept

Csirkegulyás

A combok bőrét lefejtjük,a forgóknál kettévágjuk.A hagymát nagyon finomra aprítjuk,majd üvegesre pirítjuk.A csirkehúst...
Csókakői kolbászleves, ahogy mi szeretjük képes recept

Csókakői kolbászleves, ahogy mi szeretjük

A hagymát megtisztítottam és apró kockákra vágtam, a lábasban a forró olajon, kis lángon fedő alatt megfonnyasztottam. A kolbászt -...
Dahl recept

Dahl

Felforrósított olajon üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát és a zúzott fokhagymát. Meghintjük az őrölt fűszerekkel (kurkuma, garam...
Fehérboros krémleves recept

Fehérboros krémleves

3 dl vizet forralunk egy rúd fahéjjal, majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a 2 ek hideg vízben elkevert keményítőt. Ezután...
Fehérboros kukorica-krémleves sült bacon-nel képes recept

Fehérboros kukorica-krémleves sült bacon-nel

Az újhagymát karikára vágjuk és a vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáöntjük a kukoricát és felöntjük annyi vízzel, hogy kb. 2 ujjnyi...
Felvidéki babos derelyeleves recept

Felvidéki babos derelyeleves

Elkészítés: Az előző nap beáztatott tarkababot megmossuk, majd feltesszük főni a húslevesben. A finomra vágott vöröshagymát...
1
Fokhagymakrém leves recept

Fokhagymakrém leves

A fokhagymákat keresztben félbevágom, vágott felükkel felfelé tepsibe teszem. Meglocsolom az Oliva olajjal, megszórom kakukkfűvel....
6
1
2
1
Frankfurti leves képes recept

Frankfurti leves

A káposztát felvágjuk vízbe feltesszük főni besózzuk,fűszerezzük ha megpuhult bele dobjuk a karikázott virslit,és a rántással...
Fűszeres csicseriborsóleves recept

Fűszeres csicseriborsóleves

Forrósítsunk olajat, majd pároljuk benne az apróra vágott hagymát, és a zúzott fokhagymát. Adjuk hozzá a kettévágott, majd vékonyan ...
2
1
Gazpacho recept

Gazpacho

Hámozzuk meg, és kockázzuk fel a paradicsomot, vágjuk apróra a zöldpaprikát, az uborkát és a hagymát is. A paradicsomból, paprikából és...
Gombakrémleves vargányából képes recept

Gombakrémleves vargányából

Elkészítés 1. A gombát alaposan megmossuk, felkockázzuk 2. A vajat megolvasztjuk, majd a felkockázott vöröshagymát rádobjuk, és...
Gombás csirkeleves recept

Gombás csirkeleves

A felaprított hagymát olívaolajon puhára pároljuk, majd beletesszük a kockára vágott csirkehúst. Néhány percig tovább pároljuk. Közben...
« ElsőElőző12345KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!