Navigáció: Címlap Receptek Receptek, melyek címkéje : lazac

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek

Receptek, amelyek címkéje "lazac"
1
Füstölt lazac recept

Füstölt lazac

A lazacot kis kockákra vágjuk,és elosztjuk négy kivajazott sütőformában. Mindegyikre 1-1 tojást ütünk,párolóedénybe tesszük,és 6...
1
Halpástétom képes recept

Halpástétom

A halfilét megmossuk,kockákra vágjuk és ha még találunk benne szálkát kihúzzuk.A haldarabokat fél órára a mélyhűtőbe tesszük.Közben...
1
Karácsonyi lazac recept

Karácsonyi lazac

A lazacot nagyobb darabokra vágom, besózom és megfűszerezem, leöntöm olajjal. Majd a hűtőbe teszem legalább 1 órára. Ezután a lazac...
Könnyed tengerparti vacsora képes recept

Könnyed tengerparti vacsora

A tengeri élőlényeket egy nagy darab alufóliára tesszük egymás mellé. Megsózzuk és megborsozzuk mindkét oldalukat, majd a tetejére...
Lazacfasírt recept

Lazacfasírt

Tisztítsuk meg, aprítsuk össze, és főzzük puhára a burgonyát, majd törjük össze és keverjük bele a citromlevet, a tejet, a...
1
Lazactatár recept

Lazactatár

A zöldségeket megtisztítjuk,megmossuk,a petrezselymet összevágjuk,a szálkátlanított hallal együtt botmixerrel pürésítjük vagy késsel...
1
Lazactekercs paprikával képes recept

Lazactekercs paprikával

A lazacfiléket átlátszó fóliára helyezzük,egyiket a másik után,hogy egy téglalapot alkossanak.A tejfölt elkavarjuk a...
Mediterrán lazac recept

Mediterrán lazac

A filéket négy darabra vágjuk,sózzuk,borsozzuk. A joghurtot sózzuk,borsozzuk,belekeverjük az összeaprított kaprot és a finomra vágott...
mimóza saláta recept

mimóza saláta

A burgonyát, a répát egészben megfőzzük. A tojásokat szintén. A tojásokat megtisztítjuk, a fehérjét és a sárgát elválasztjuk. A főtt...
1
1
Vadlazacfilé bourbonos színesbors mártásban képes recept

Vadlazacfilé bourbonos színesbors mártásban

A hal egyik felét színes borssal, sóval beszórjuk, hagyjuk pihenni, kb. fél órát. Teflon edényben tökmagolajat forrósítok és a halat...

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!