Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Receptek
A cukrot karamellizáljuk, felöntjük egy kevés vízzel, majd hozzáadjuk az ananászt és az ananász levét. Ezt fölfőzzük. Fahéjjal,...
[Levesek]
|
Az avokádókat félbevágjuk, húsukat kanállal kiemeljük, villával összetörjük és citromlével meglocsoljuk. Olajat forrósítunk, majd...
[Levesek]
|
A birsalmákat alaposan megmosom, és héjával együtt lereszelem. Egy fazékba annyi vízzel teszem oda főni, hogy ellepje. Sóval, cukorral,...
[Levesek]
|
1
1
Forrósítsunk fel egy fazékban 2ek vajat,adjuk hozzá a lisztet,és jól keverjük el.Folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a húsleves alapot.A...
[Levesek]
|
2
1
A zöldséglevesben puhára főtt brokkolit összeturmixoljuk, majd a tejföllel és a fűszerekkel ízesítve összekeverjük, és a...
[Levesek]
|
1
Olajat forrósítunk, megpároljuk benne az apróra vágott lilahagymát,és a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a karfiol- és brokkolirózsákat,...
|
1
2
A brokkolit megtisztítjuk, felaprítjuk, majd feltesszük főni leveskockával ízesített vízben. Sóval, fokhagymával fűszerezzük. A...
|
4
1,5 liter sós vízben 2 órán keresztül főzzük a csontot és a zöldségeket. A karikára vágott burgonyát 4 dkg vajban megdinszteljük,...
[Levesek]
|
A hozzávalókat keverőtálban összekeverjük, majd 1 órán át mélyhűtőben tartjuk. Hidegen tálaljuk.
[Levesek]
|
A csicsókát megmostam, megtisztítottam, a hagymaszárral és a petrezselyemmel (az üde levelekből hagytam díszítésnek) annyi sós vízzel,...
[Levesek]
|
2
A megtisztított paprikákat felkarikázzuk és lábosba tesszük a felkockázott hagymával és a zúzott fokhagymával együtt. Felöntjük a...
[Levesek]
|
1
A feldarabolt vöröshagymát megdinsztelem az olaj és vaj keverékén. Hozzákeverem az áttört fokhagymát, kicsit még ezt is párolom. A...
[Levesek]
|
A felforrósított vajon a feldarabolt cukkinit, valamint a burgonyát megpirítjuk. Teszünk hozzá ételízesítőt és borst. Felöntjük vízzel...
[Levesek]
|
1
Fehérboros csillagtök-krémleves pirított tökmaggal A tököt kockára vágjuk és besózzuk. A hagymát apró kockára vágjuk és a vajon megpároljuk, majd hozzá adjuk a tejet, tejszínt, bort és...
[Levesek]
|
3 dl vizet forralunk egy rúd fahéjjal, majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a 2 ek hideg vízben elkevert keményítőt. Ezután...
[Levesek]
|
6
1
1
1
A fokhagymát zúzd össze, és a felforrósított olajon hervaszd meg – ne barnuljon meg! Hintsd rá a lisztet, és ha szép rózsaszínesre...
[Levesek]
|
A fokhagymát nyomón kinyomjuk és megfuttatjuk az oliván, majd rászórjuk a lisztet és rózsaszínre pirítjuk.
Ha kész felengedjük a forró...
[Levesek]
|
1
A krumplit megmossuk, meghámozzuk, felkockázzuk, egy lábosba tesszük, és hozzáöntünk nyolc deci vizet. A borsot és az ételízesítőt a...
[Levesek]
|
1
Főzzük meg a megtisztított, felaprított gombát sós vízben, majd turmixoljuk simára, és tegyük félre. Olvasszuk fel a vajat, adjuk hozzá a...
[Levesek]
|
1
Gyömbéres-vörösboros görögdinnye-krémleves A dinnyéből kiszedünk pár kis gombócot, amit majd a kész levesbe teszünk. Utána a dinnyehúst kockára vágjuk és kézi botmixerrel...
[Levesek]
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57