Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Receptek, amelyek címkéje "hal"
1
1
A halat gondosan megtísztítottam, a hasát úgy vátam fel, hogy megtölthessem. (kis nyílást vágtam)
A fodros tésztát kifőztem, majd a...
|
1
1
A halat megborsozzuk sózzuk, egy kis lábasba ujjnyi magasan vizet engedünk, egy kevés citromlével ízesítjük , majd a halat megpároljuk...
|
Sós vízben főzzük puhára a parajt, majd csepegtessük le, és nyomkodjuk ki. Keverjük hozzá a vaj felét, sózzuk, borsozzuk, és...
|
A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, bekenjük a zúzott fokhagymával, majd szeletenként alufóliára helyezzük, és beborítjuk a paprika- és...
|
A héjában főtt burgonyát áttörjük a spenóttal együtt. Keverjük hozzá a citrom héját és levét, a fűszereket. Majd keverjük hozzá a...
|
A halszeleteket megsózzuk, majd forró olajban mindkét oldalon elősütjük, ezután félretesszük.
A visszamaradt olajon megpirítjuk a kockára...
|
1
1
A halfilét felengedem, nagyobb kockákra vágom, megsózom, citromlével meglocsolom. Kicsit állni hagyom. A haldarabokat lisztbe forgatom és...
|
A meghámozott krumplit és sárgarépát feldaraboljuk egy kevés sós vízbak b. 10 percig pároljuk. A pontyot 3 cm-s darabokra vágjuk. Vajon...
|
Vágjuk az ördöghal (vagy bármilyen más, kemény húsú hal megfelelő) húsát nagyobb kockákra. Keverjük össze az olajat az aprított...
|
1
Az apróra vágott vöröshagymát felforrósított olajon üvegesre pároljuk, majd a tűzről lehúzva hozzákeverjük a pirospaprikát, és...
|
1
A halhust péppé darálom, majd 2 evk.kanál tejszinnel, a tojás fehérjékkel, sóval és a borssal jól összedolgozom. 1/2 óráig a hütőben...
|
1
A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, pirospaprikával fűszerezzük. Kiolajozunk egy hőálló tálat, és beletesszük a vékonyan felkarikázott...
|
Az olajon pirítsunk meg a felkockázott vöröshagymát, majd tegyünk rá a kockákra vágott burgonyát. Pirítsuk 8 percig. Ekkor öntsük fel a...
|
A besózott halszeleteket forró olajban pirosra sütjük, majd félretesszük. Az olajban megpirítjuk a nagyon apróra vágott hagymát,...
|
Olívaolajon megpirítom a szeletelt fokhagymával a tengeri halfilét és az előfőzött tenger gyümölcseit.
Egy fej vöröshagymát apró...
|
Forrósítsuk fel az olívaolajat egy fazékban,és 2-3 percig pirítsuk benne a vörös- és fokhagymát. öntsuj fel hallével és borral, majd...
|
1
A halat vágjuk nagyobb darabokra, sózzuk borsozzuk, majd tegyük egy kiolajozott tűzálló tálba. Szórjuk rá az apróra vágott lilahagymát...
|
A tonhalszeleteket tegyük egyenként megolajazott alufóliára. Mindegyiket sózzuk és borsozzuk, meglocsoljuk citromlével. Rakjunk a tetejükre...
|
A halkárkászból vöröshagymával, sóval egy tartalmas halfondot készítünk, amit átpasszírozunk. A halfilét 2-3 mm sűrűn a borig bevágva...
|
Az apróra vágott hagymát megpároljuk a felforrósított olívaolajon. Hozzáadjuk a vékonyra karikázott póréhagymát, sárgarépát,...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57