Navigáció: Címlap Receptek Receptek, melyek címkéje : hal

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek

Receptek, amelyek címkéje "hal"
1
1
1 méteres csuka bacon pongyolában,kemencében sütve képes recept

1 méteres csuka bacon pongyolában,kemencében sütve

A halat gondosan megtísztítottam, a hasát úgy vátam fel, hogy megtölthessem. (kis nyílást vágtam) A fodros tésztát kifőztem, majd a...
1
1
Diós- Majonézes halkoktél képes recept

Diós- Majonézes halkoktél

A halat megborsozzuk sózzuk, egy kis lábasba ujjnyi magasan vizet engedünk, egy kevés citromlével ízesítjük , majd a halat megpároljuk...
Firenzei hal recept

Firenzei hal

Sós vízben főzzük puhára a parajt, majd csepegtessük le, és nyomkodjuk ki. Keverjük hozzá a vaj felét, sózzuk, borsozzuk, és...
Fóliában sült tonhal recept

Fóliában sült tonhal

A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, bekenjük a zúzott fokhagymával, majd szeletenként alufóliára helyezzük, és beborítjuk a paprika- és...
Füstölt pisztrángos-burgonyás torta képes recept

Füstölt pisztrángos-burgonyás torta

A héjában főtt burgonyát áttörjük a spenóttal együtt. Keverjük hozzá a citrom héját és levét, a fűszereket. Majd keverjük hozzá a...
Gombás busa recept

Gombás busa

A halszeleteket megsózzuk, majd forró olajban mindkét oldalon elősütjük, ezután félretesszük. A visszamaradt olajon megpirítjuk a kockára...
1
1
Halcurry képes recept

Halcurry

A halfilét felengedem, nagyobb kockákra vágom, megsózom, citromlével meglocsolom. Kicsit állni hagyom. A haldarabokat lisztbe forgatom és...
Halleves pontyból recept

Halleves pontyból

A meghámozott krumplit és sárgarépát feldaraboljuk egy kevés sós vízbak b. 10 percig pároljuk. A pontyot 3 cm-s darabokra vágjuk. Vajon...
Halnyárs recept

Halnyárs

Vágjuk az ördöghal (vagy bármilyen más, kemény húsú hal megfelelő) húsát nagyobb kockákra. Keverjük össze az olajat az aprított...
1
Harcsapaprikás recept

Harcsapaprikás

Az apróra vágott vöröshagymát felforrósított olajon üvegesre pároljuk, majd a tűzről lehúzva hozzákeverjük a pirospaprikát, és...
1
Kapros csukagombóc képes recept

Kapros csukagombóc

A halhust péppé darálom, majd 2 evk.kanál tejszinnel, a tojás fehérjékkel, sóval és a borssal jól összedolgozom. 1/2 óráig a hütőben...
1
Katalán hal recept

Katalán hal

A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, pirospaprikával fűszerezzük. Kiolajozunk egy hőálló tálat, és beletesszük a vékonyan felkarikázott...
Krémes tőkehal leves képes recept

Krémes tőkehal leves

Az olajon pirítsunk meg a felkockázott vöröshagymát, majd tegyünk rá a kockákra vágott burgonyát. Pirítsuk 8 percig. Ekkor öntsük fel a...
Mátyás ponty recept

Mátyás ponty

A besózott halszeleteket forró olajban pirosra sütjük, majd félretesszük. Az olajban megpirítjuk a nagyon apróra vágott hagymát,...
Mediterán halas leves recept

Mediterán halas leves

Olívaolajon megpirítom a szeletelt fokhagymával a tengeri halfilét és az előfőzött tenger gyümölcseit. Egy fej vöröshagymát apró...
Mediterrán halleves recept

Mediterrán halleves

Forrósítsuk fel az olívaolajat egy fazékban,és 2-3 percig pirítsuk benne a vörös- és fokhagymát. öntsuj fel hallével és borral, majd...
1
Paradicsomos sült hal recept

Paradicsomos sült hal

A halat vágjuk nagyobb darabokra, sózzuk borsozzuk, majd tegyük egy kiolajozott tűzálló tálba. Szórjuk rá az apróra vágott lilahagymát...
Petrezselymes tonhal recept

Petrezselymes tonhal

A tonhalszeleteket tegyük egyenként megolajazott alufóliára. Mindegyiket sózzuk és borsozzuk, meglocsoljuk citromlével. Rakjunk a tetejükre...
Pikáns halgombóc leves recept

Pikáns halgombóc leves

A halkárkászból vöröshagymával, sóval egy tartalmas halfondot készítünk, amit átpasszírozunk. A halfilét 2-3 mm sűrűn a borig bevágva...
Provance-i halleves recept

Provance-i halleves

Az apróra vágott hagymát megpároljuk a felforrósított olívaolajon. Hozzáadjuk a vékonyra karikázott póréhagymát, sárgarépát,...
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!