Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Receptek, amelyek címkéje "gyors"
Elkészítése:
A nagy, borízű almákat meghámozunk, és kerek szeletekre vágunk. Cseresznye vagy meggylében, esetleg likőrben megforgatjuk,...
|
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral,margarinnal habosra keverjük,majd hozzá keverjük a sütőporral elkevert lisztet ,a fahéjat,reszelt...
|
Díszítéshez:
50 g étcsokoládé
50 gr fehér csokoládé
Elkészítés
Az almapüré elkészítéséhez, hámozz meg 2 almát, reszeld...
|
3
A tojásokat a porcukorral habosra keverjük,hozzá adjuk apránként az olajat,majd a sütőporral elkevert lisztet,a diót,fahéjat és a reszelt...
|
Elkészítése:
A leveles tésztát kétfelé vágjuk, mind a háromnál így járunk el. A négyzeteket befelé 1 cm-re bevágjuk, de nem vágjuk...
|
Elkészítése:
Megmossuk az almákat,kiszúrjuk a magházát,12 karikára vágjuk.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük.
A tojást...
|
1
A tészta összes hozzávalóit összegyúrjuk,2/3 részével kibéleljük a formánkat,megszórjuk morzsával és az előzőleg elkészített...
|
Elkészítése:Az élesztőt langyos tejben egy mk. cukorral felfuttatjuk.
A lisztet a zsiradékkal elmorzsoljuk,hozzáöntjük a megkelt...
|
A lisztet, a sütőport, szódabikarbónát, sót és a fahéjat összekeverjük.
A cukrot és a tojást kikeverjük majd hozzáadjuk az olajat és...
|
2
1
Az ananászt kis darabokra vágjuk.
A pudingport kevés tejjel és a cukorral csomómentesre keverjük.
A maradék tejet,valamint a 2,5 dl...
|
2
1
Az aszalt szilvát vörösboros vízbe beáztatjuk.
A mag helyére Medve sajtot töltünk és a szilvákat bacon szalonnába csavarjuk.
Bő olajban...
|
Elkészítése:
Az aszalt szilvát vörös borban áztattam.
A csirkemell darabokat félbe vágtam úgy,hogy zsebes legyen,ahova teszem a...
|
A vajat morzsoljuk össze a liszttel, a porcukorral, fahéjjal, mandulával, sóval.
A tészta felét almareszelővel reszeljük egy 25x39 cm -es...
|
2
Bakonyi sertésszelet elkészítése:
A felszeletelt húsokat, megsózzuk és megborsozzuk. Az előmelegített zsiradékban aranybarnára sütjük...
|
2
1
1
A sütőporral elegyített lisztet elmorzsoljuk a margarinnal. Hozzáadjuk
a cukrot és összeállítjuk a tojássárgájával és a tejföllel....
|
1
Elkészítése:
A vöröshagymát apróra vágjuk,olajon átfuttatjuk.
Rátesszük a csirkemellcsíkokat ,sózzuk,borsozzuk,majd a...
|
A tojásokat a porcukorral habosra keverjük 10 perc alatt elektromos habverővel.
A vajat mikróban felolvasztjuk és hozzá keverjük.
A lisztet...
|
2
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
Kivajazott tepsibe tesszük.
10 percig elősütjük.
A tojásokat a cukorral...
|
Elkészítése:
A birsalmákat egyenként alaposan megmossuk.
Én,erre a célra egy körömkefét használtam.(az uborka eltevésénél is ezzel...
|
4
A tésztát zsírozott, lisztezett tepsibe teszem, miután alaposan kikevertem. A krém hozzávalóit szintén összekeverem, majd egy kiskanállal...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57