Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Receptek, amelyek címkéje "gesztenye"
A tojásokat szétválasztom A fehérjét 2 kanál cukorral felverem.A sárgáját a cukorral vízzel étolajjal habosra felverem, a fehérjével...
|
7
3
1
Elkészítjük a piskótát a szokásos módon.Majd a vajat a porcukorral habosra keverem, és kétfelé veszem.Elkészítem a pudingot, s amíg az...
|
Elkészítése:
Az aszalt szilvát vörös borban áztattam.
A csirkemell darabokat félbe vágtam úgy,hogy zsebes legyen,ahova teszem a...
|
A vajat ,tojásokkal, a cukrokkal jó habosra keverjük elektromos keverőgéppel (Kb 10 perc )
Majd hozzá adjuk a az olvasztott,nem meleg...
|
Elkészítés:
A tojásokat a cukorral, a vaníliás cukorral habosra keverjük.
A lisztet a kakaóval elkeverjük, a masszához szitáljuk, és...
|
1
Gesztenyéből 4 kicsiformákat kibélelünk
tegyünk alá folpackot,
tejszint elkészitjük és beletöltjük az alját befedjük gesztenyével...
|
1
1
2
A 40 dkg gesztenyepürét összedolgozzuk a rummal. A tojássárgákat és a cukrot gőz fölött sűrű krémmé keverjük, majd kanalanként a...
|
5
2
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, ez elektromos habverővel max. fokozaton 3-4 perc. Az olvasztott, de nem meleg margarint...
|
3
A piskótát száp vékonyra süssük 2 is kijön belöle
2 özgerinc formába folpakkot teszünk piskotát ugy vágjuk el hogy 2-2részbe egy...
|
1
A gesztenyemasszát jól eldolgozzuk a porcukorral és a rummal, majd 18-20 darabra osztjuk, és mindegyiknek a közepébe egy-egy szem kimagozott...
|
1
A kekszet a margarinnal, a cukorral, a rummal a kókuszreszelékkel és a kakaóval összedolgozzuk, addig, míg a cukor elolvad benne.
Közben...
|
3
A margarint a porcukorral habosra keverjük, egyenként adjuk hozzá a tojások sárgáját és további 20 percig keverjük. A kikevert masszához...
|
4
1
a tojásokat szétválasztjuk.
A fehérjéket felverjük a 70 gr cukorral keményre.
A tojások sárgáját habosra keverjük a 2 ek. vízzel,80 gr...
|
A sütemények végeit mindig levágom és elteszem a fagyasztóba,amikor sütés nélküli süteményeket készítek, akkor előveszem kiolvasztom,...
|
A hozzávalókat a kakaópor kivételével összekeverni. A kivett tésztát színezni a kakaóporral ( ezt tölteni a méhecskébe)
|
A tojásokat szétválasztottam, a fehérjét habbá vertem. A gesztenyemasszát összekevertem a tojások sárgájával, az édesítővel és a...
|
1
1
A porcukorral a tojás sárgáját kikeverem,a fehérjét kemény habbá verem , és a fehérjével és liszttel összekevert sárga masszát 35x32...
|
3
A tojásfehérjét kemény habbá verjük.
A tojássárgákat a cukorral és a többi hozzávalókkal összekeverjük és a habot óvatosan...
|
6
1
1
1
A pudingot fözzük fel és hültsük ki.A tejszint verjük habbá izlés szerint porcukrozzuk.Tegyük egy müanyagtálba a pudingot és kezdjük...
|
2
1
A gesztenyét, kekszet, 5dkg margarint, 2 evk. rumot, és kevés tejet hogy jól összeálljon összedolgozzuk, majd egy magas falú tepsibe...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57