Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Receptek, amelyek címkéje "édesség"
2
A riszt megmostam, a vízzel egy lábasban addig főztem, míg a vizet felszívta.
Utána az 1 liter tejet ráöntöttem, a sót, a citrom levét,...
|
11
1
3
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kisodorjuk, felét egy kizsírozott, kilisztezett tepsibe tesszük.
Töltelék: 8 tojássárgáját, 25 dkg...
|
Elkészítése:
A birsalmákat egyenként alaposan megmossuk.
Én,erre a célra egy körömkefét használtam.(az uborka eltevésénél is ezzel...
|
4
5 dkg vajjal jól kikenünk egy közepes tepsit. A túrót jól áttörjük villával, belekeverjük a reszelt citromhéjat, a vaníliát, a...
|
2
1
A sütőt előmelegítjük, a papírformákkal kibéleljük a muffintepsit. 3 db bonbont felaprítunk. Összekeverjük a lisztet, a kakaóport, a...
|
3
3
A vajat, cukrot, vaníliát, vizet, kakaót, zselatin lassú tűzön 5 percig kavarjuk, amikor langyosra kihűlt, 2-3 marék puffasztott rizst...
|
2
A császármorzsához a tejet picit megsózom, beleszórom a lisztet.
Ezután beledolgozom a tojássárgákat, majd a habbá vert tojásfehérjét...
|
Ez egy bögrés muffin.
Egy 2dl-es joghurtos pohárral ki lehet mérni a hozzávalókat, nem kell külön méregetni.
A sütőt 175 fokra...
|
2
1
Egy lábosba beletesszük a cukrot, a kakaót, a tejet és a margarint, majd addig melegítjük, míg a margarin elolvad. Levesszük a tűzről,...
|
1
A csokoládést gőz fölött megolvasztom, majd belekeverem a margarint. Ezután leveszem a tűzről és hozzáadom a többi hozzávalókat.
A...
|
3
A tésztához a lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a citrom héját, a cukrot, a tojást, gyorsan összegyúrjuk. Tepsi nagyságúra...
|
1
A csokoládét vizgőz fölött a fél dl tejszinnel fel-
olvasztjuk és egyneművé keverjük, majd a fahéjjal
és a reszelt narancshéjjal,...
|
2
1
Töltelékhez:
bármilyen töltelék:
túró,lekvár stb.
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk.
A tojássárgákat a cukorral,a...
|
1
A gesztenyemasszát jól eldolgozzuk a porcukorral és a rummal, majd 18-20 darabra osztjuk, és mindegyiknek a közepébe egy-egy szem kimagozott...
|
1
A hozzávalókat kikeverjük,gomba alakra formáljuk.
Én egy kisebb merítőkanalat kiliszteztem és a masszát a falához nyomkodtam és...
|
2
1
Elkészítése:
A cukrot felolvasztjuk,hozzá keverjük a margarint ,a sűrített tejet.
Csomómentesre lassú tűznél felfőzzük és bele...
|
5
Az egészet összekeverjük, és vajazott, lisztezett, kicsi tepsibe öntjük. A tetejére meggyet vagy bármilyen gyümölcs befőttet szórunk....
|
5
1
1
1
A makadám- és a pekándiót éles késsel vagy robotgéppel durvára aprítjuk. Az étcsokoládét nagyobb darabokra tördeljük, és 15 dkg...
|
9
2
1
A tojást, a kakaót, a mézet, a vajat, és a porcukrot gőz fölött összekeverjük. Ha langyosra kihűlt, belekeverjük a liszttel elkevert...
|
1
A barna réteghez a darált kekszet, a porcukrot, a kakóport összekeverem. Elmorzsolom a margarinnal, majd egy kevés tejszínnel és 5 dkg...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57