Navigáció: Címlap Receptek Receptek, melyek címkéje : bor

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek

Receptek, amelyek címkéje "bor"
Almás-boros  szűzérmék recept

Almás-boros szűzérmék

Egy serpenyőbe, felforrósított olajon puhára pároljuk a karikára vágott hagymát. Hozzáadjuk a cukrot, és 2-3 percig barnítjuk. A hús...
Aszalt szilvás boros malac recept recept

Aszalt szilvás boros malac recept

A combot sóval bedörzsöljük, a szilvát a borba áztatjuk, és így hagyjuk őket egy órán át. Ezután a combot a bőrős felével lefelé...
Borleves képes recept

Borleves

A bort a vízzel, a citrom levével, hámozott héjával, a fahéjjal és a szegfűszeggel felforraljuk úgy, hogy az egész felszíne habos legyen,...
Burgundi bab recept

Burgundi bab

A babot áztassuk be egy éjszakára hideg vízbe. Másnap a lecsepegtetett babot, tegyük fel 7 dl vízzel, és 1 rozmaringággal főzni. Lassú...
1
2
1
Csirkemell parmezán bundában képes recept

Csirkemell parmezán bundában

A fűszer kéreghez valókból a petrezselyemzöldet finomra vágjuk és a snidlinget is. A többi hozzávalókat összekeverjük és a csirkemell...
Fehérboros krémleves recept

Fehérboros krémleves

3 dl vizet forralunk egy rúd fahéjjal, majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a 2 ek hideg vízben elkevert keményítőt. Ezután...
Karácsonyi borkrémleves képes recept

Karácsonyi borkrémleves

A bort 3 deci vízzel hígítjuk, a citrom levét belefacsarjuk, és a vékonyan lehántolt sárga héjával, a fahéjjal meg a szegfűszeggel...
Omlós narancsos kacsasült képes recept

Omlós narancsos kacsasült

Elkészítése: A combokat,mellet megmostam,bőrén keresztül bevagdostam,majd sóztam és kevés olajon mindkét oldalát átsütöttem. A...
Paradicsomos marhasült képes recept

Paradicsomos marhasült

A marhahúst szeletekre vágom sózom,borsozom majd lisztbe mártom,.A forró zsírban gyorsan elősütöm..A zöldségeket megmosom megtisztítom...
Pikáns sertés fodor  zöldség körettel recept

Pikáns sertés fodor zöldség körettel

Hús szeleteket 2 cm széles hosszanti csíkokra vágjuk páccal vékonyan bekenjük és 1 éjjelre hűtőbe tesszük. Másnap felfodrozzuk...
1
Pizzakrémes és sajtos tekercsek képes recept

Pizzakrémes és sajtos tekercsek

Elkészítése: Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk és a többi hozzávalókból kelt tésztát gyúrunk. Duplájára kelesztjük. 2...
Tokajibor-krémleves recept

Tokajibor-krémleves

Előkészítés: a tojássárgákat habosra keverem a cukorral, ezután apránként 1 dl bort keverek bele. Elkészítés: a megmaradt bort...
Vargányás vadragu képes recept

Vargányás vadragu

A vadhúst 2 centis kockákra vágom és összekeverem a fehérbort a vízzel babérlevéllel, boróka bogyóval, borssal,kakukkfűvel és tűzdelt...
Vörösborban párolt szűzpecsenye gombával képes recept

Vörösborban párolt szűzpecsenye gombával

A bográcsot előkészítjük. a szűzpecsenyét megmossuk, és ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk. a...
Vörösboros meggyleves recept

Vörösboros meggyleves

A kimagozott meggyet tegyük fel vízben főni. Tegyünk bele egy fahéjrudat, a szegfűszeget, és a cukrot is. Rövid ideig forraljuk, majd...
Vörösboros nyúl recept

Vörösboros nyúl

Tűzdeljük meg a nyulat szalonnával, majd forró olajon pirítsuk elő. Tegyük hozzá a megtisztított, és felkarikázott sárgarépát, és...
[Nyúl]
Vörösboros őz recept

Vörösboros őz

Az őzcombot nagyobb kockákra vágjuk. Forrósítsuk meg az olajat, és pirítsuk benne a kis kockákra vágott füstölt szalonnát, és hagymát....
[Vad]

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!