Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Receptek, amelyek címkéje "bor"
Egy serpenyőbe, felforrósított olajon puhára pároljuk a karikára vágott hagymát. Hozzáadjuk a cukrot, és 2-3 percig barnítjuk. A hús...
|
A combot sóval bedörzsöljük, a szilvát a borba áztatjuk, és így hagyjuk őket egy órán át. Ezután a combot a bőrős felével lefelé...
|
A bort a vízzel, a citrom levével, hámozott héjával, a fahéjjal és a szegfűszeggel felforraljuk úgy, hogy az egész felszíne habos legyen,...
[Levesek]
|
A babot áztassuk be egy éjszakára hideg vízbe. Másnap a lecsepegtetett babot, tegyük fel 7 dl vízzel, és 1 rozmaringággal főzni. Lassú...
|
1
2
1
A fűszer kéreghez valókból a petrezselyemzöldet finomra vágjuk és a snidlinget is.
A többi hozzávalókat összekeverjük és a csirkemell...
|
3 dl vizet forralunk egy rúd fahéjjal, majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a 2 ek hideg vízben elkevert keményítőt. Ezután...
[Levesek]
|
A bort 3 deci vízzel hígítjuk, a citrom levét belefacsarjuk, és a vékonyan lehántolt sárga héjával, a fahéjjal meg a szegfűszeggel...
|
Elkészítése:
A combokat,mellet megmostam,bőrén keresztül bevagdostam,majd sóztam és kevés olajon mindkét oldalát átsütöttem.
A...
[Szárnyas]
|
A marhahúst szeletekre vágom sózom,borsozom majd lisztbe mártom,.A forró zsírban gyorsan elősütöm..A zöldségeket megmosom megtisztítom...
|
Pikáns sertés fodor zöldség körettel Hús szeleteket 2 cm széles hosszanti csíkokra vágjuk páccal vékonyan bekenjük és 1 éjjelre hűtőbe tesszük. Másnap felfodrozzuk...
[Sertés]
|
1
Pizzakrémes és sajtos tekercsek Elkészítése: Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk és a többi hozzávalókból kelt tésztát gyúrunk. Duplájára kelesztjük. 2...
[Tészták]
|
Előkészítés: a tojássárgákat habosra keverem a cukorral, ezután apránként 1 dl bort keverek bele.
Elkészítés: a megmaradt bort...
[Levesek]
|
Vargányás vadragu A vadhúst 2 centis kockákra vágom és összekeverem a fehérbort a vízzel babérlevéllel, boróka bogyóval, borssal,kakukkfűvel és tűzdelt... |
A bográcsot előkészítjük. a szűzpecsenyét megmossuk, és ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk. a...
|
A kimagozott meggyet tegyük fel vízben főni. Tegyünk bele egy fahéjrudat, a szegfűszeget, és a cukrot is. Rövid ideig forraljuk, majd...
[Levesek]
|
Tűzdeljük meg a nyulat szalonnával, majd forró olajon pirítsuk elő. Tegyük hozzá a megtisztított, és felkarikázott sárgarépát, és...
[Nyúl]
|
Az őzcombot nagyobb kockákra vágjuk. Forrósítsuk meg az olajat, és pirítsuk benne a kis kockákra vágott füstölt szalonnát, és hagymát....
[Vad]
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57