Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Receptek, amelyek címkéje "bacon"
1
1
A halat gondosan megtísztítottam, a hasát úgy vátam fel, hogy megtölthessem. (kis nyílást vágtam)
A fodros tésztát kifőztem, majd a...
|
Aszalt szilvás baconos hús szeletek A húsokat hosszú két ujjnyi csíkokra vágom.3szelet szalonnára ráteszem. A szalonnákkal befonom kőrbe a hús szeletet hármas fonásba. Egy...
[Szárnyas]
|
A babot áztassuk be egy éjszakára. Másnap csepegtessük le, és tegyük egy lábasba. Tegyük hozzá a megtisztított, és négybe vágott ...
|
3
1
A csirkemájakat enyhén borsoztam,szalonnába tekertem és sütőben megsütöttem.
Burgonyapürével tálaltam és házilag eltett piros...
[Szárnyas]
|
3
Elkészítése:
A csirkemell csíkokat baconbe tekerjük,majd egy serpenyőben,forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.
A...
|
1
A májakat ketté vágjuk, ízlés szerint befűszerezzük. minden májdarabot betekerünk baconnal és tűzálló tálba pakoljuk őket. Kevés...
|
1
Elkészítése:
A halat beirdaltam,jól bedörzsöltem sóval,borssal megszórtam,majd bacon szalonnába tekertem.
4 db nagyobb krumplit...
|
1
A cukros langyos tejben az élesztőt felfuttatom.Amikor az élesztő felkelt A többi hozzávalóval összedolgozom és kelt tésztát készítek.A...
[Tészták]
|
2
2
A megmosott megtisztított csirkemájat egyenként baconszalonnába tekerjük, előmelegített serpenyőbe a bacont szép pirosra sütjük....
|
3
2
Egy kerek jénai tálat (nálam egy lábas volt) kibélelünk baconnal úgy, hogy legyen lelógó széle is.
A csirkemelleket megmossuk,...
[Szárnyas]
|
1
Egy őzgerinc formát kirakom a bacon szeletekkel úgy hogy a szélei lelógjanak.3szelet karajt sózom borsozom lisztbe forgatom + 1egész tojás...
|
A tésztát a szokott módon kifőzzük,leszűrjük,lecsöpögtetjük.A hússzeleteket kiklopfoljuk,és megsózzuk,megborsozzuk.Mindegyikre egy-egy...
|
BRANDYS-VÖRÖSBOROS SZILVAKRÉMLEVES
A szilvákat félbevágjuk, kimagozzuk. A cukrot egy lábosban picit karamellizáljuk, majd felöntjük 1 dl...
|
1
Leves:
A leveshez valókat felteszem hideg vízben, lassú tűzön főzöm, csak akkor ízesítem, mikor már majdnem kész. A csirkecombokat...
|
2
2
A nyúlmájat fél készre sütöttem.
A hús szeleteket kiklopfoltam.
A zsemlét beáztattam,kifacsartam.
Olajon a zsemlét...
|
Adarált húshoz hozzáadom a reszelt fokhagymát,tojást sót, borsotés összekeverem nyolc egyforma kis rudat formálok belőle és egy-egy szelet...
|
A szalonna kivételével a többi hozzávalót összegyúrom. A főtt tojásokat félbevágom. A húsból a tenyeremre teszek egy pogácsához...
|
A hagymát apróra vágjuk,a sajtot lereszeljük.Tésztát gyúrunk a lisztből,1 tojásból,2 kanál...
|
Elkészítése:
A pontyot megtisztítjuk,megmossuk,feldaraboljuk.
A haldarabokat bevagdaljuk és a nyílásokba vékony szalonna szeleteket...
|
1
A darált pulykahúst befűszereztem a felsoroltakból.
Majd a beáztatott,kinyomkodott zsemlével,tojásokkal,kevés zsemlemorzsával...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57