Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Levesek
|
||||||
|
||||||
Hozzávalók:
1 kg burgonya
4 szál póréhagyma 2 ek vaj 2 l zöldségleves 1 csokor petrezselyem, tárkony, és zellerzöld só, bors
Hirdetés
|
||||||
Elkészítés:
A vékonyan felkarikázott póréhagymát pároljuk kb 10 percig a felolvasztott vajon, közben kevergessük, nehogy megpiruljon. Tegyük hozzá a felaprított burgonyát, fedjük le, és pároljuk még 10 percig. Ezután öntsük fel a zöldséglevessel, tegyük bele a csokor zöldfűszert, sózzuk, borsozzuk. Forraljuk fel, majd lassú tűzön, fedő nélkül főzzük kb egy órát. Ha kész, vegyük ki az összekötözött zöldfűszert, majd pürésítsük a levest.
Elkészítési idő:
1,5 óra
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
|
||||||
id:131 |
2009-01-22 18:28:34 |