Navigáció: Címlap Receptek Húsételek Vad Bugaci tűzdelt kacsamell

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Vad

Bugaci tűzdelt kacsamell

Hozzávalók:
Hány személyre: 4

» 1 kg bőrös, csontos kacsamell
» 3-4 gerezd fokhagyma
»
» 1,5 dl fehérbor
Hirdetés

Elkészítés:
A fokhagymákat felszeleteljük, és megtűzdeljük vele a kacsát. Megsózzuk, majd fél órát pihentetjük. Ezután sütőbe tesszük, sütni kezdjük, közben többször meglocsoljuk a borral és saját pecsenyelevével. Amikor készre sült, a mellhúst levágjuk, majd a csontra visszarakjuk a szeleteket, és ízlés szerint burgonyával vagy salátával kínáljuk.
Elkészítési idő: 1,5 óra
KategóriákKategóriák:
CimkékCimkék:
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
Péter33 adatlapjaPéter33
Én 33 éves 170 cm 82 kg barna hajú és szemű férfi vagyok
Gasztrokalandor pontok: 3435
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:923
2009-10-17 17:15:28

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!