Navigáció: Címlap Receptek Előételek Brassoi csirkezuza

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Előételek

Brassoi csirkezuza

Hozzávalók:
Hozzávalok:

50 dkg csirkezuza,
60 dkg főtt burgonya,
0.8 dl olaj,
12 dkg vöröshagyma,
3 gerezd fokhagyma,
fél csokor petrezselyem,
törött bors,
so
Hirdetés

Elkészítés:
A megtisztitott megmosott csirkezuzát sozott vizben puhára főzzük és leszürjük.
A burgonyát héjában megfőzzük, megtisztitjuk és karikára vágjuk. Serpenyőben
felhevitjük az olajat, az aprora vágott vöröshagymát üvegesre piritjuk, hozzáadjuk a
zuzott fokhagymát és a zuzát. Sóval törött borssal, petrezselyemmel izesitjük és
1-2 percig piritjuk. Ekkor beletesszük a burgonyát, ügyelve arra, hogy ne törjön,pirosra
piritjuk. Savanyusággal tálaljuk.
Elkészítési idő: 1,5 óra
KategóriákKategóriák:
CimkékCimkék:
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
opelcorsa adatlapjaopelcorsa
Három unokás nagyi vagyok. Már nem dolgozom, élem a nyugdíjas napjaimat. Sokat vagyok az unokáimmal, és sütök főzök nekik. Tavasztól, őszig kertészkedem.
Gasztrokalandor pontok: 890
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:303
2009-02-25 22:38:29

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!