Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Előételek
|
||||||
|
||||||
Hozzávalók:
Hozzávalok:
50 dkg csirkezuza, 60 dkg főtt burgonya, 0.8 dl olaj, 12 dkg vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, fél csokor petrezselyem, törött bors, so
Hirdetés
|
||||||
Elkészítés:
A megtisztitott megmosott csirkezuzát sozott vizben puhára főzzük és leszürjük.
A burgonyát héjában megfőzzük, megtisztitjuk és karikára vágjuk. Serpenyőben felhevitjük az olajat, az aprora vágott vöröshagymát üvegesre piritjuk, hozzáadjuk a zuzott fokhagymát és a zuzát. Sóval törött borssal, petrezselyemmel izesitjük és 1-2 percig piritjuk. Ekkor beletesszük a burgonyát, ügyelve arra, hogy ne törjön,pirosra piritjuk. Savanyusággal tálaljuk.
Elkészítési idő:
1,5 óra
|
||||||
id:303 |
2009-02-25 22:38:29 |