Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Receptek
Nemzeti ételek (97 ) Francia, Görög, Indiai, Iráni, Japán, Kínai, Mexikói, Olasz, Spanyol, Thai, Török |
Nyúl (11 ) |
9
1
2
2
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk. A tejet a pudinggal felfőzzük, a cukrot a margarinnal kikeverjük, majd a kettőt...
|
1
A tészta hozzávalóit összegyúrom. Két részre osztom. Egyiket kinyújtom. Kisebb rombuszformákra vágom derelyevágóval. Közepüket bevágom...
|
Összegyúrjuk és ujjnyi vastagra sikáljuk, rákenünk 35 dkg darált tepertőt. félóránként hajtogatjuk, sikáljuk, 3x.
Kiszaggatjuk és...
|
1
A tészta hozzávalóit összegyúrom és kinyújtom kb. fél cm vékonyra (jól kilisztezett nyújtótáblán). Pogácsaszaggatóval kiszaggatom....
|
A házi sonkát felaprítjuk, tejföllel krémes masszává keverjük.
A palacsinták közepére egyenként tölteléket halmozunk, batyuszerűen...
|
1
A kekszes alap hozzávalóit összegyúrjuk.
Egy kissé nehézen állt össze.
Mikróba tettem pár fordulatra,így már szépen összeállt.
2...
|
A tésztához a tojásfehérjét habnak felverjük, ha kemény, belekeverjük a cukrot, és jó keményre tovább verjük. Hozzáadva a tojások...
|
4
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,hűtőbe tesszük míg a krémet elkészítjük.
A lisztet a cukrokkal ,kevés tejjel...
|
2
Az élesztőt fél dl tejben a cukorral felfuttatjuk.
Amikor megkelt, a többi lisztbe öntjük és 1 egész tojással 1 tojássárgával, 1 ek....
[Tészták]
|
Elkészítése:
A vajat a cukorral és a kakaóval gőz fölött felfőzzük,majd hozzá keverjük a tojásokat és addig főzzük,míg...
|
1
50 dkg lisztet,1 sütőport 15 dkg zsírral összedörzsölünk. Hozzáadunk 25 dkg cukrot, 2 tojást,1 citrom reszelt héját, és annyi tejet hogy...
|
3
5 dkg tojás sárgáját, 15 dkg zsírt, 30dkg cukrot habosra keverünk, hozzáadunk 1 dl tejet, 30 dkg lisztet, 1 csomag sütőport, végül az 5...
|
Az összevágott hagymát, pancettát, petrezselymet, bazsalikomot, zellert, fokhagymát, rozmaringot az olajon futtassuk meg pár percig – kb. 5...
[Levesek]
|
1
Elkészítése:
A paradicsomot(2 db kivételével),a kétféle hagymát,a sárgarépát meg az egyik szár zellert nagy darabokra vágjuk.
A...
|
A tejbe a cukrot beleteszem és felforralom,majd hozzáadom a többi alapanyagot is melegen összekeverem és az ostyalapokra még melegen elkentem.A...
|
1
A tészta hozzávalóiból, szokásos módon a tésztát megdagasztjuk.
Kétszeresére kelesztjük, átgyúrjuk, 5 cm átmérőjű hengert sodrunk...
|
3
1
A rózsaszín tészta készítése:
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, fokozatosan beleadagoljuk a cukrot, a tojások sárgáját, majd a...
|
3
6 tojásfehérjét kemény habbá verünk apránként adagolva 22 dkg kristálycukorral, majd belereszelünk 2 narancs héját, belekeverjük a 4...
|
Egy narancsot alaposan mossunk le. Szedjük le a héját egy speciális késsel vagy reszelővel vékony csíkokban úgy, hogy a belső fehér héj a...
[Levesek]
|
A dzsemet és a tejfölt elkeverjük a likőrrel, hozzáadjuk a narancs levét és héját. Fűszerekkel ízesítjük, majd állni...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57