Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Szárnyas
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
Ennek az ételnek az a különlegessége, hogy minden anyagot nyersen teszünk az edénybe, légmentesen lezárjuk, így az ízek, aromák megmaradnak és különlegesen jó ízű ételt nyerünk. Kissé megsózzuk, kevés őrölt fehér borssal meghintjük. Ezután a besózott csirkedarabok jönnek, amelyekre ismét burgonyakarikákat teszünk. Karikákra szelt paradicsom és apróra vágott zöldpetrezselyem következik, majd ismét csirke és póréhagyma. Végül burgonyával zárjuk a sort, amelyre vajdarabkákat teszünk. Ráöntjük a húslevest, alufóliával lezárjuk és közepes hőmérsékletű sütőben kb. 1 órát pároljuk. Ezután a fóliát eltávolítjuk, gazdagon meghintjük reszelt Pannónia sajttal és meglocsoljuk egy kevés tejszínnel. Visszatesszük a forró sütőbe és addig sütjük, ameddig a sajt teljesen megolvad a tetején.
Annyit változtattam rajta, hogy disznóhússal készítettem, és tejszín és sajt hiányában ízeített felvert tojást tettem rá. Így is nagyon finom volt.
Elkészítési idő:
1,5 óra
|
||||||
id:2334 |
2010-05-09 18:24:38 |