Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
tiktak76 receptjei
1
A húst megmossuk, majd kb. 2-3 cm kockákra vágjuk. A szalonnát is felkockázzuk, majd felváltva a csirkékkel nyársra húzzuk. Egy tálban a...
|
3
A csirkemelleket szeletekre vágod sózod, borsozod. Ezután kiterítesz alufóliát és szépen egymás mellé helyezed a hússzeleteket. Erre...
|
4
Törjük össze a kekszet egy nagy tálba. Olvasszuk fel a vajat vagy sütőmargarint, és öntsük a kekszmorzsalékhoz, majd dolgozzuk össze...
|
2
1
A tojásfehérjékből csipetnyi sóval és a cukorral kemény habot verünk. Vastag falú edényben forrásig melegítjük a tejet.
Galuskákat...
|
A cukkinit lereszeljük, besózzuk, félretesszük fél órára, majd kinyomkodjuk a levét. Összekeverjük tojással, a zúzott fokhagymával, a...
|
A csirkemellekbe egy éles késsel kis zsebeket vágunk. A diót apró darabokra vágjuk, a reszelt sajttal összekeverjük, és ezzel megtöltjük a...
|
A pulykamellekből egyforma szeleteket vágunk, sózzuk, kevés lisztbe forgatjuk, s kevés forró olajon megpirítjuk. Az Uncle Ben’s Thai pikáns...
|
18
4
A darált kekszet összegyúrom a cukorral, a margarinnal és egy kevés tejjel, csak annyival, hogy linzertészta keménységű legyen. Egy közepes...
|
A tojásokat és a cukrot verjük fel keményre. A lisztet és a vaníliás cukrot adjuk a habhoz.
A tésztát öntsük kivajazott lisztezett...
|
A megtisztított fácán hátát éles késsel felvágjuk, csontjait kivágjuk, besózzuk és állni hagyjuk. A sült húst, császárhúst apró...
|
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és közben hozzáadjuk a porcukrot. A habból a díszítéshez 5 evőkanálnyit félreteszünk. A...
|
1
A hozzávalókat összekavarom és forró olajba, két kanál segítségével beleszaggatom. Porcukorral megszórva tálalom.
|
2
A meggybefőttből 9 szép szemet félreteszünk, a maradékot pedig kettévesszük. A porcukrot a tojássárgájával és a forró vízzel jó...
|
6
1
1
1
A fokhagymát zúzd össze, és a felforrósított olajon hervaszd meg – ne barnuljon meg! Hintsd rá a lisztet, és ha szép rózsaszínesre...
[Levesek]
|
1
A sárgarépát megpucolom, kockákra vágom s vegetás vízben megfőzöm. A zöldborsót is felteszem vegetás vízbe főni. Én általában csak...
|
a krumplit apróra vágom és sós vízben megfőzöm majd leszűröm.
Fóliázott tesibe beletesszük a tejszínt és a chiliszószt, ezt...
[Köretek]
|
1
Villával összetöröm a sajtot, minél krémesebb az állaga annál jobb. Az apró kockára vágott tojásokat, és a tejfölt meg a felaprított...
[Köretek]
|
1
1
A tarjákat megfűszerezem a granulátummal és egy kis olajjal megöntözöm. A görög tálat a szalonna darabokkal megszórom, ráterítem a sonka...
|
2
A tojássárgákat a fruktózzal habosra keverjük, belekeverjük az olajat, és a tejet, a liszttel elkevert sütőport és óvatosan beleforgatjuk...
|
A leveles tésztát fél centi vékonyra kinyújtjuk, és 2 cm-es csíkokra vágjuk. Feltekerjük a habroló formára úgy, hogy a szélei takarják...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57