Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Receptek
tiktak76 receptjei
A mézet a cukorral melegítsük fel. A tészta összes többi hozzávalóját tegyük egy nagyobb tálba, majd öntsük rá a langyos mézes cukrot,...
|
1
Az almákat megpucoljuk és felvágjuk vékony gerezdekre. Egy kicsi, de mély tepsit kivajazunk, majd az alma szeletekkel megtöltjük. Lelocsoljuk...
|
5
2
1
A combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom.
A megsózott,...
|
2
1
A csokoládét gőz fölött megolvasztjuk, majd belekeverjük a margarint. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a többi hozzávalót.
Kivajazunk,...
|
A karajt a tetején mélyen bevágjuk. A kimagozott aszalt szilvát vörösborban áztatjuk, alaposan lecsöpögtetjük, majd megtöltjük vele a...
|
1
A tarját bepácoljuk: a húst felkockázzuk, besózzuk, beborsozzuk, apróra vágott fokhagymával megszórjuk, ráöntjük a bort, majd annyi vizet...
|
5
A tészta hozzávalóit összekeverjük, a 4 tojásfehérjét keményre verjük és óvatosan a masszához adjuk. A tésztaalapot mint a piskótát...
|
1
A lisztet összekeverem a főtt, áttört burgonyával és a sóval. Közben a tejbe egy kevés cukrot teszek, meglangyosítom és felfuttatom benne...
[Tészták]
|
6
1
A csirkemellet felkockázom. 3 evőkanál tejfölt, 2 tojást, 3 evőkanál lisztet, ízlés szerint sót, borsot, petrezselymet, reszelt sajtot...
|
A csirkemelleket enyhén kiveregetjük és megsózzuk. Lisztben felvert tojásba mártjuk és bő forró olajban megsütjük.
A banánt...
|
1
1
A vöröshagymát kockára vágjuk, zsiradékon ( olaj v. zsír ) aranysárgára pirítjuk, majd a megtisztított és összevágott csirkezúzával...
|
A puha margarint csipetnyi sóval, a cukorral, és a vaníliás cukorral krémesre keverjük. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, majd az...
|
8
Öt tojás sárgáját, 10 kanál porcukrot, 5 kanál víz keverékét jól felverjük, 15 dkg darált diót, 5 kanál lisztet,csipet...
|
A lisztből, tojásból, cukorból, tejből, vaníliából pici só hozzáadásával sűrű palacsintatésztát készítünk. Az almákat...
|
a sütőt közepes lángra kapcsolom. A kenyérszeleteket félbevágom, így összesen 8 darab lesz. A sütőlemezt beolajozom. Mély tálban a...
|
1
Langyos, cukros tejben az élesztőt megkelesztjük, majd a liszthez adjuk, továbbá a sót, tojást, olajat és a tejet is. A hozzávalókat...
|
1
Az étolajon a hasábburgonyát kicsit elősütjük, majd a kockára vágott szalonnát rátesszük, és kicsit megpirítjuk. Hozzáadjuk az...
|
A csirkét vágja adagokra, tegye tepsibe bőrrel felfelé, kenje meg, szórja be sóval és paprikával. Süsse közepes hőn 30 percig. Keverje...
|
A kétféle húst a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával jól összedolgozzuk, majd kb. 5 cm hosszú és 2 cm széles kolbászkákat formálunk...
|
a combot a forgónál kettévágom, bőrét lehúzom. Megsózom és megborsozom. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57