Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
szlafi receptjei
2
1
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, beleöntjük az olajat, majd a tejet és jól összekeverjük. Beleszórjuk a sütőporos...
|
Az összes hozzávalót egy mély tálban összekeverjük. A muffinformába beletesszük a papírkosárkákat,amit kb. 3/4 részig megtöltünk...
|
2
A hagymát karikára vágjuk. A tarja szeleteket kicsit kikloffoljuk. (a kloffolás után kb. 8 szelet lesz) megszórjuk mindkét oldalát...
[Sertés]
|
A karalábét, kb. 1x1-es kockára, a répákat karikára, a hagymát apró kockára vágjuk. A zsíron a hagymát megdinszteljük, ha üveges, akkor...
[Levesek]
|
1
A hozzávalókat keverőtálban alaposan összekeverjük, a diót egészen apró darabokra vágjuk, majd a kész likörbe keverjük és üvegbe...
|
Az alapmasszához való anyagokat alaposan összekeverjük, majd vizes kézzel golyókat formálunk, úgy, hogy minden egyes golyó közepébe...
|
A tejfölt a mustárral, majonézzel, pici citromlével, sóval, őrölt borssal, cukorral simára keverjük. A lecsöpögtetett kukoricát...
[Saláták]
|
1
1. A tojásokat megfőzzük.
2. A zöldbabot 2-3 cm-es darabokra vágjuk, majd lobogó, sós vízben puhára főzzük.
3. A hagymát...
[Saláták]
|
1. A rizst sós vízben megfőzzük
2. A kelbimbókat sóval, köménnyel ízesített forrásban lévő vízbe dobjuk, megfőzzük, de ne főzzük...
|
A krumplit, sárgarépát vékonyan meghámozzuk. A nagyobb krumplikat negyedbe -, a vastagabb répát félbe vágva sós vízben elő főzzük,...
[Köretek]
|
1
Az előzőleg beáztatott sárgaborsót felöntjük 2-3 liter vízzel és lassú tűzön főzni kezdjük. Ha habozni kezd, a habot óvatosan...
[Levesek]
|
A hozzávalókat jól összekeverjük, 2 órára hűtőbe tesszük, de az ízek egy éjszaka alatt jobban összeérnek.
Pirítóssal tálaljuk
|
1
1
1
Előkészítés:
A hagymát apró kockára vágjuk. A zöldségeket felkarikázzuk. A zúzát, mivel lassan fő puhára, apró darabkákra...
[Levesek]
|
A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és forró oliva olajon mindkét oldalát aranybarnára pirítjuk, majd kiszedjük a...
[Szárnyas]
|
1. A kávét, rumot, cukrot egy tálba ötjük, majd ebbe mártjuk a piskótákat (ne áztassuk el). Egy kb. 25x15 cm téglalap alakú jénai, vagy...
|
A hagymát apró kockára vágjuk és zsiradékon megdinszteljük, majd rádobjuk az előre beáztatott zsemlét, amit előzőleg jól kicsavartunk....
[Szárnyas]
|
1
A gépsonkát vékonyan megkenjük mustárral és a megfőzött virsliket egyenként beletekerjük egy-egy szelet sonkába. Fogvájóval...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57