Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Szandra receptjei
Sajttal és lilahagymával göngyölt csirkemell Forró olajon megpároljuk a felkarikázott lilahagymát, majd kiszedjük és félretesszük. A csirkemellfiléket oldalt óvatosan bevágva...
[Szárnyas]
|
1
A paradicsomot karikázzuk fel és extra szűz olíva olajban süssük barnára. Ezzel egyidejűleg a paprikát is pároljuk, majd pirítsuk...
|
A húslevest egy lábasba öntjük és hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott burgonyát, és a vékonyan felkarikázott sárgarépát....
[Köretek]
|
1
Összekeverjük a vékonyan felkarikázott hagymát, a csíkozott paprikát, a kockára vágott paradicsomot és uborkát. Meglocsoljuk borecettel...
[Saláták]
|
A vajat felolvasztjuk egy lábasban, majd megforgatjuk rajta a sóskát. Megsózzuk, és fedő alatt a saját levében megpároljuk. Ha elpárolgott...
[Levesek]
|
Fűzzük meg a langusztákat sós, petrezselymes vízben, a hasábokra vágott megtisztított sárgarépával együtt. Ha megfőtt, vegyük ki a...
|
Forró olajon üvegesre pirítjuk a felkockázott hagymát és fokhagymát, majd hozzáadjuk az apróra vágott zöldpaprikát. Meghintjük a...
|
A megtisztított spenótot lobogó, sós vízben blansírozzuk (forrázzuk le) néhány percig. A hagymát vágjuk kockára, majd pirítsuk meg...
|
Felforrósítjuk a vajat, majd rátesszük a megmosott, lecsepegtetett, vékonyra vágott spenótot. Megsózzuk, és fedő alatt puhára pároljuk....
[Levesek]
|
A megmosott burgonyát héjában sós vízben megfőzzük, majd meghámozzuk, és áttörjük. A parajleveleket dobjuk 2 percre lobogó vízbe, majd...
|
A megmosott és meghámozott répát és burgonyát aprítsuk fel, majd forraljunk sós vizet, és tegyük bele a zöldségeket. Főzzük puhára (kb...
|
A kefével ledörzsölt, megmosott és szárazra törölt burgonyákat előmelegített sütőben kb 1 órán át sütjük. Miközben sül a főtt...
|
A zúzott fokhagymát összekeverjük az olívaolajjal, az ecettel, az aprított kakukkfűvel, sóval, borssal és a barna cukorral. A zöldpaprikát...
|
A sütőtököt vágjuk vékony szeletekre, a hagymát karikázzuk, majd tegyük fel a húslevessel és tejjel főzni. Sózzuk, borsozzuk. Kb 45 perc...
[Levesek]
|
1
A paprikát, lilahagymát karikára, a többi nyersanyagot vékony csíkokra vágjuk. A lilahagymát egy keverőtálban lesózzuk, majd hozzáadjuk a...
[Saláták]
|
A szikkadt zsemlét ledaráljuk, vagy szétmorzsoljuk, és összekeverjük a darált hússal, a lereszelt vöröshagyma felével, 1 gerezd zúzott...
|
Forraljunk 5 dl sós vizet, majd húzzuk le a tűzről. Öntsük bele a kukoricadarát, és 5-6 percig kevergessük. Ezután terítsük szét pl egy...
|
1
Olajat forrósítunk, és ezen megpároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a fűszereket is, 1 percig együtt...
|
A megmosott padlizsánokat felkockázzuk. Megszórjuk egy ek sóval, és félretesszük.
A paradicsomokat 1-2 percre forró, majd hideg vízbe...
|
A liszt közepébe készítsünk mélyedést, és üssük bele a tojást. Dolgozzuk össze úgy, hogy közben apránként adagoljuk hozzá a vizet....
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57