Navigáció: Címlap Receptek Szandra receptjei

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek

Szandra receptes gyűjteménye

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!

Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Nem vesz részt pontgyűjtésben
Szandra receptjei
Sajttal és lilahagymával göngyölt csirkemell recept

Sajttal és lilahagymával göngyölt csirkemell

Forró olajon megpároljuk a felkarikázott lilahagymát, majd kiszedjük és félretesszük. A csirkemellfiléket oldalt óvatosan bevágva...
1
Salsa képes recept

Salsa

A paradicsomot karikázzuk fel és extra szűz olíva olajban süssük barnára. Ezzel egyidejűleg a paprikát is pároljuk, majd pirítsuk...
Sárgarépás burgonya recept

Sárgarépás burgonya

A húslevest egy lábasba öntjük és hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott burgonyát, és a vékonyan felkarikázott sárgarépát....
1
Sopszka saláta recept

Sopszka saláta

Összekeverjük a vékonyan felkarikázott hagymát, a csíkozott paprikát, a kockára vágott paradicsomot és uborkát. Meglocsoljuk borecettel...
Sóskakrémleves recept

Sóskakrémleves

A vajat felolvasztjuk egy lábasban, majd megforgatjuk rajta a sóskát. Megsózzuk, és fedő alatt a saját levében megpároljuk. Ha elpárolgott...
Spagetti tenger gyümölcseivel recept

Spagetti tenger gyümölcseivel

Fűzzük meg a langusztákat sós, petrezselymes vízben, a hasábokra vágott megtisztított sárgarépával együtt. Ha megfőtt, vegyük ki a...
Spanyol paradicsomleves recept

Spanyol paradicsomleves

Forró olajon üvegesre pirítjuk a felkockázott hagymát és fokhagymát, majd hozzáadjuk az apróra vágott zöldpaprikát. Meghintjük a...
Spenótleves recept

Spenótleves

A megtisztított spenótot lobogó, sós vízben blansírozzuk (forrázzuk le) néhány percig. A hagymát vágjuk kockára, majd pirítsuk meg...
Spenótleves 2 recept

Spenótleves 2

Felforrósítjuk a vajat, majd rátesszük a megmosott, lecsepegtetett, vékonyra vágott spenótot. Megsózzuk, és fedő alatt puhára pároljuk....
Spenótos gnocchi recept

Spenótos gnocchi

A megmosott burgonyát héjában sós vízben megfőzzük, majd meghámozzuk, és áttörjük. A parajleveleket dobjuk 2 percre lobogó vízbe, majd...
Sült sárgarépapüré recept

Sült sárgarépapüré

A megmosott és meghámozott répát és burgonyát aprítsuk fel, majd forraljunk sós vizet, és tegyük bele a zöldségeket. Főzzük puhára (kb...
Sült töltött burgonya recept

Sült töltött burgonya

A kefével ledörzsölt, megmosott és szárazra törölt burgonyákat előmelegített sütőben kb 1 órán át sütjük. Miközben sül a főtt...
Sült zöldséges pirítós recept

Sült zöldséges pirítós

A zúzott fokhagymát összekeverjük az olívaolajjal, az ecettel, az aprított kakukkfűvel, sóval, borssal és a barna cukorral. A zöldpaprikát...
Sütőtökkrémleves recept

Sütőtökkrémleves

A sütőtököt vágjuk vékony szeletekre, a hagymát karikázzuk, majd tegyük fel a húslevessel és tejjel főzni. Sózzuk, borsozzuk. Kb 45 perc...
1
Svájci hússaláta recept

Svájci hússaláta

A paprikát, lilahagymát karikára, a többi nyersanyagot vékony csíkokra vágjuk. A lilahagymát egy keverőtálban lesózzuk, majd hozzáadjuk a...
Svéd húsgombóc recept

Svéd húsgombóc

A szikkadt zsemlét ledaráljuk, vagy szétmorzsoljuk, és összekeverjük a darált hússal, a lereszelt vöröshagyma felével, 1 gerezd zúzott...
Szalámis polentatallér recept

Szalámis polentatallér

Forraljunk 5 dl sós vizet, majd húzzuk le a tűzről. Öntsük bele a kukoricadarát, és 5-6 percig kevergessük. Ezután terítsük szét pl egy...
1
Szamósza képes recept

Szamósza

Olajat forrósítunk, és ezen megpároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a fűszereket is, 1 percig együtt...
Szicíliai padlizsánsaláta recept

Szicíliai padlizsánsaláta

A megmosott padlizsánokat felkockázzuk. Megszórjuk egy ek sóval, és félretesszük. A paradicsomokat 1-2 percre forró, majd hideg vízbe...
Szilvalekváros derelye recept

Szilvalekváros derelye

A liszt közepébe készítsünk mélyedést, és üssük bele a tojást. Dolgozzuk össze úgy, hogy közben apránként adagoljuk hozzá a vizet....

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!