Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Szandra receptjei
1
A megtisztított, és felkockázott sárgarépát és petrezselyemgyökeret az olajon átfuttatjuk, finomra vágott petrezselyemzölddel hintjük...
|
1
A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, pirospaprikával fűszerezzük. Kiolajozunk egy hőálló tálat, és beletesszük a vékonyan felkarikázott...
|
Áztassuk a rizst 2 órán át, majd terítsünk le egy tiszta konyharuhát, és oszlassuk el ezen.
Keverjük össze a kétféle darálthúst, az...
|
A hagymát vágjuk finomra, majd felforrósított olajban süssük néhány percig. Adjuk hozzá a meghámozott és feldarabolt édesburgonyát, és...
|
2
A puha margarint habosra keverjük a cukorral, vaníliás cukorral, a tojások sárgájával és a sóval. Az áttört túrót, a citromhéjat és...
|
Forrósítsuk fel az olívaolajat egy fazékban, majd tegyük bele a curry pasztát. Hevítsük pár percig, utána tegyük hozzá az összevágott...
[Levesek]
|
1
A túrót törjük át, és keverjük el benne a citromlevet, a citromhéjat, a kókuszreszeléket, a búzadarát és a tejet. Keverjük habosra a...
|
Hevítsünk olajat, és pároljuk meg benne a felszeletelt hagymát és póréhagymát, a zúzott fokhagymát, a köményt, a sáfrányt és az...
[Levesek]
|
Az olajat felforrósítjuk, a liszttel rántást készítünk, majd a tűzről lehúzva belekeverjük a pirospaprikát. Rádobjuk a savanyú...
|
Kaparjuk egy vaníliarúd belsejét a tejbe, majd forraljuk fel. A rizst öblítsük le, és öntsük a meleg tejbe. Forraljuk fel, és folyamatosan...
|
Az olvasztott margarint kikeverjük a fél bögre (én a megszokott 2,5 dl-s teásbögrét használom) cukorral, 1 csomag vaníliáscukorral, 2...
|
Forrósítsuk fel az olajat wokban, majd tegyük bele az ötfűszer port, a vékony hasábra vágott répát, a kukoricát, a zöldborsót, a...
|
A darálthúst jól összedolgozzuk a hagymával, aprított chilivel és a kukoricával. Sóval, fehér borssal ízesítjük. A masszából 16...
|
1
A lasagne lapokat lobogó vízben egyenként 5 percig főzzük, majd hideg vízbe téve állni hagyjuk.
Egy serpenyőben 1 ek vajat olvasztunk, és...
|
Tisztítsuk meg, aprítsuk össze, és főzzük puhára a burgonyát, majd törjük össze és keverjük bele a citromlevet, a tejet, a...
|
A szárzellert vékonyan felszeleteljük, a fokhagymát kis kockákra vágjuk, a chilit kimagozzuk és vékony karikákra vágjuk. Wokban vagy egy...
|
A hagymát és a fokhagymát forró olajban üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk az őrölt fűszereket (garam masala, koriander), és rövid ideig...
|
1
Vagy másnapos kiflit használjunk, vagy ha friss, akkor felszeletelve pár percig szárítsuk sütőben. A felszeletelt kiflit áztassuk...
|
Sós vízben puhára főzzük a rózsáira szedett brokkolit, majd a tűzről levéve a főzővízbe öntjük az ecetet, és 2 ek cukrot. Ebben a...
|
1
Válasszuk szét a tojások fehérjét és a sárgáját. Az utóbbit kikeverjük mascarponéval, cukorral és vaníliás cukorral. A tejszínt...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57