Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Szandra receptjei
2
1
Hámozzuk meg, és kockázzuk fel a paradicsomot, vágjuk apróra a zöldpaprikát, az uborkát és a hagymát is. A paradicsomból, paprikából és...
|
2
A burgonyát megtisztítjuk, és sós vízben puhára főzzük. Ezután áttörjük, és hozzákeverjük az olívaolajat. Ha kihűlt, összegyúrjuk...
|
A vaj felét serpenyőben felforrósítjuk, és 2-3 percig sütjük benne a vékonyra szeletelt gombát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, 1 percig...
|
1
Főzzük meg a megtisztított, felaprított gombát sós vízben, majd turmixoljuk simára, és tegyük félre. Olvasszuk fel a vajat, adjuk hozzá a...
[Levesek]
|
Forrósítsuk fel az olajat, és tegyük bele az apróra vágott vöröshagymát, majd pároljuk üvegesre. Húzzük le a tűzről, és hintsük meg...
|
Az újburgonyát lesikáljuk, és kockára vágjuk.Forrásban lévő sós vízben 7-8 percig főzzük. Serpenyőben olajat forrósítunk és...
[Köretek]
|
A halszeleteket megsózzuk, majd forró olajban mindkét oldalon elősütjük, ezután félretesszük.
A visszamaradt olajon megpirítjuk a kockára...
|
A felaprított hagymát olívaolajon puhára pároljuk, majd beletesszük a kockára vágott csirkehúst. Néhány percig tovább pároljuk. Közben...
[Levesek]
|
A palacsintatésztához keverjük össze a tojást a sóval, a liszttel, és a tejjel. A tejet ne egyszerre öntsük hozzá, mert akkor könnyen...
|
A megtisztított, vékonyan felszeletelt gombát egy kis megolvasztott vajon néhány percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zúzott...
|
1
Áztassuk a hússzeleteket egy ékszakára sós tejbe. Forrósítsuk fel a vaj felét, és süssük pirosra a pulykamell mindkét oldalát, majd...
[Szárnyas]
|
1
Levágjuk a paradicsom száras végét, és kiskanállal kivájjuk a belsejét, majd belül sózzuk és borsozzuk.
A vékonyra szeletelt gombát...
|
2
A megmosott paprikát, paradicsomot, és hámozatlan uborkát kockára vágjuk. A hagymát vákonyan felkarikázzuk. A citromlében elkeverünk fél...
|
Elkészítjük (ld. tésztatáska recept) vagy letakarva kiolvasztjuk a wan-tan tésztát. A gombát leforrázuk és 20 percig áztatjuk.
Az...
|
A rizst sós vízben puhára főzzük. Közben a félbevágott, kicsumázott paprikákat grillen vagy sütőben pár perc alatt elősütjük....
|
Gyömbéres marhasült ananászos relishhel A hússzeleteket kb egy cm vastagra verjük, majd mindkét oldalát borsozzuk. A finomra vágott gyömbért, zúzott fokhagymát meg a chilit...
[Marha]
|
A megtisztított gyümölcsöket hőálló desszerttálakba töltjük. Összekeverjük a tejszínt a krémtúróval, a vaníliaaromával, és a...
|
A felaprított datolyát és szilvát főzzük 10 percig a narancslével, majd keverjük péppé. Adjuk hozzá a cukrot, a citromhéjat, majd hagyjuk...
|
A lisztet a sütőporral keverőtálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a cukrot és az aprított sárgabarackot is. A banánt villával szétnyomkodjuk,...
|
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk (ha kell, kevés vízzel), majd tepsi méretűre nyújtjuk, és sütőpapíron, előmelegített sütőben...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57