Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Szandra receptjei
A tojást felverjük, kikeverjük a cukorral és a rummal. Beleszitáljuk a lisztet és a kakaót, kevés tejet is adunk hozzá, alaposan...
|
1
A meghámozott burgonyát karikára vágjuk, majd megsózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel és kakukkfűvel fűszerezzük. Egy nagy méretű tűzálló...
[Köretek]
|
A magtól és héjától megtisztított tököt vágjuk kockára. Forrósítsunk fel 4 dkg vajat, majd pároljuk meg benne a sütőtököt az apróra...
|
A sütőt előmelegítjük. Az édesköményt megtisztítjuk, és hajszálvékonyan felkarikázzuk. A hagymát is felkarikázzuk és megöntözzük...
|
Felforrósított olajon üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát és a zúzott fokhagymát. Meghintjük az őrölt fűszerekkel (kurkuma, garam...
[Levesek]
|
1
A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a darált diót, a porcukrot, a reszelt citromhéjat, és a vaníliás cukrot, majd összegyúrjuk. Fél...
|
1
A lisztet, a vajat, a porcukrot és a darált diót 2 ek rummal összegyúrjuk, majd kis rudacskákat sodrunk belőle. A rudacskákat kiflikké...
|
Keverjük turmixgépben simára a hozzávalókat, poharakba öntve máris tálalhatjuk.
[Turmixok]
|
Megtisztítjuk a borsót, a kukoricát, az újhagymát meg a paprikát. A hagymát és a paprikát 2-3 cm-es darabokra vágjuk. Vékonyan...
|
1
Felforrósítjuk az olajat, és a húsok mindkét oldalát pirosra sütjük. Kivesszük az olajból, és beletesszük a lisztet, a paradicsompürét,...
|
Szedjük le az eper szárát, majd mossuk meg és törölgessük szárazra. Hámozzuk meg és daraboljuk fel a banánt. Hámozzuk meg és szedjük...
[Turmixok]
|
Az élesztőből kevés langyos, cukros tejjel kovászt készítünk. A lisztet mély tálba tesszük és a megkelt kovászt a közepébe öntjük....
|
3 dl vizet forralunk egy rúd fahéjjal, majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a 2 ek hideg vízben elkevert keményítőt. Ezután...
[Levesek]
|
Sós vízben főzzük puhára a parajt, majd csepegtessük le, és nyomkodjuk ki. Keverjük hozzá a vaj felét, sózzuk, borsozzuk, és...
|
A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, bekenjük a zúzott fokhagymával, majd szeletenként alufóliára helyezzük, és beborítjuk a paprika- és...
|
Felolvasztjuk a vaj felét, és beletesszük a széttördelt, és villával szétnyomkodott tofut. Hozzáadjuk a felkockázott lilahagymát és 1...
|
A hagymát vágjuk apró darabokra és vajon dinszteljük üvegesre. öntsük rá a vajbabot, fedjük le és hagyjuk puhulni. A fűszereket szórjuk...
|
Forrósítsunk olajat, majd pároljuk benne az apróra vágott hagymát, és a zúzott fokhagymát. Adjuk hozzá a kettévágott, majd vékonyan ...
[Levesek]
|
Forrósítsunk olajat, majd pároljuk meg benne a felkockázott hagymát, zúzott fokhagymát és az aprított zellert. Adjuk hozzá a megmosott...
|
1
Az olaj és a vaj felét forrósítsuk fel, majd pirítsuk benne 2-3 percig a megtisztított rákot. Ha kész, szedjük ki, és tegyük a forró...
[Egytálételek][Thai]
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57