Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Szandra receptjei
4
A megtisztított, megmosott húst kb 1 cm vastag szeletekre vágjuk, majd egy nagy serpenyőben megforrósított olajon 3-4 percig pirítjuk a...
|
Szórjuk a rizst egy tálba, majd alaposan mossuk meg hideg vízben. Szedjük át egy finomlyukú szűrőedénybe, majd tegyük forrásban lévő...
|
A megtisztított sárgarépát, karórépát, és a burgonyát vágjuk hasábokra, a hagymát és a pórét vékony karikára. Az előbbieket...
|
Tejszínes-tárkonyos csirkeleves Az apróra vágott hagymát az olívaolajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellett. Néhány percig pároljuk, ezután...
[Levesek]
|
1
A megtisztított burgonyát vastagabb karikákra vágjuk, és sós vízben puhára főzzük. Ha kész, leszűrjük, és kiolajozott tűzálló tálba...
[Köretek]
|
2
A liszt közepébe mélyedést készítünk, beleütjük a tojást, és a sót. 1-2 tk vízzel sima gyúrt tésztát készítünk belőle, majd...
[Tészták]
|
A tom-yam pasztát egy picit dinszteljük meg olívaolajon, de csak annyira, hogy a paszta feloldódjon, majd rakjuk hozzá a csirkemellet és...
[Levesek]
|
1
Pácoljuk a kockára vágott tofut a szójaszósszal és a lime héjjal egy lapos tálban kb 30 percig.
Ezalatt tegyük az alaplevet egy fazékba,...
|
A babot megmossuk, és feldaraboljuk. Olajat forrósítunk, és üvegesre pároljuk a kockára vágott lilahagymát a zúzott fokhagymával....
|
A parajleveleket lobogó vízben leforrázzuk, majd lecsepegtetjük, és apróra vágjuk. Olajat hevítünk, és megpároljuk benne a karikázott...
|
A felaprított hagymát, foghagymát, zellert és sárgarépát egy nagy lábasba tesszük. Hozzáadjuk a paradicsomot, az oregánót, felöntjük a...
|
1
A burgonyát hámozzuk meg, majd hosszában vágjuk le a tetejét. Kiskanállal mélyen kaparjuk ki a belsejét.Engedjünk rá hideg vizet, tegyük...
|
3
A megtisztított karalábék belsejét kivájjuk, a belsejét félretesszük. Összekeverjük a darált húst a félpuhára főzött rizzsel, a...
|
Tisztítsuk meg a hagymát, majd vágjuk le a tetejét, és egy teáskanál segítségével óvatosan kaparjuk ki a közepét. A kikapart részt...
|
1
1
A céklát mossuk meg, majd lobogó vízben kb 2 óra alatt héjában főzzük meg. Ha megpuhult vegyük ki a vízből, hámozzuk meg, és vágjuk...
|
Vajat melegítek, és megpárolom rajta az apróra kockázott sárgarépát, zellert, vöröshagymát az összevágott petrezselyemmel.Hozzákeverem...
|
Hámozzuk meg a banánt és a narancsot, távolítsuk el a az ananász héját, majd a húsát vágjuk kockára, és kockázzuk fel az almát is....
[Turmixok]
|
A túrót krumplinyomón áttörjük, a tojásokkal, a búzadarával, csipetnyi sóval összegyúrjuk, és legalább fél napig állni hagyjuk. Ekkor...
|
A túrót szitán vagy krumplinyomón áttörjük, és összekeverjük a krémtúróval. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a cukorral...
|
1
1
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, kerek lappá formázzuk, és tortaformában elősütjük ( úgy, hogy legyen egy kis pereme).
4 almát...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57