Navigáció: Címlap Receptek Szandra receptjei

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek

Szandra receptes gyűjteménye

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!

Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Nem vesz részt pontgyűjtésben
Szandra receptjei
1
Áfonyás banán recept

Áfonyás banán

Mossuk meg az áfonyát, hámozzuk meg és daraboljuk fel a banánt. Hámozzuk meg a narancsot és a lime-ot is és szedjük őket gerezdekre....
Almás lepény recept

Almás lepény

A tésztához a lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a cukrot, a tojások sárgáját, egy csipetnyi sót, és a tejfölt, és gyúrható...
Almás-boros  szűzérmék recept

Almás-boros szűzérmék

Egy serpenyőbe, felforrósított olajon puhára pároljuk a karikára vágott hagymát. Hozzáadjuk a cukrot, és 2-3 percig barnítjuk. A hús...
Articsókás strangozze recept

Articsókás strangozze

Az átszitált liszt közepébe készítsünk mélyedést, majd ebbe töltsük bele a 1,5 dl vízzel összekevert tojásfehérjéket. Dolgozzuk...
Aszaltgyümölcs leves recept

Aszaltgyümölcs leves

Áztassuk a gyümölcsöket 1 l vízben 10-15 percig. Ezután adjuk hozzá a cukrot, a fűszereket és a citromlevet és forraljuk fel. Kis lángon...
1
Avokádókrém recept

Avokádókrém

Húzzuk le a paradicsom héját és tegyük hozzá a meghámozott avokádóhoz. Majd csurgassuk le lime-mal a meghámozott vöröshagymát, és...
Avokádókrémleves recept

Avokádókrémleves

Az avokádókat félbevágjuk, húsukat kanállal kiemeljük, villával összetörjük és citromlével meglocsoljuk. Olajat forrósítunk, majd...
Babos rizs recept

Babos rizs

A babot áztassuk be egy éjszakára. Másnap csepegtessük le, és tegyük egy lábasba. Tegyük hozzá a megtisztított, és négybe vágott ...
Baked Alaska a’la Häagen-Dazs képes recept

Baked Alaska a’la Häagen-Dazs

A piskótalapból 4db 10 cm átmérőjű kört vágunk, ezekre egy-egy gombóc fagylaltot helyezünk a közepére, de hagyjunk 1-2 centit a szélén....
9
1
Baklava képes recept

Baklava

Egy nagy, lapos tepsit kivajazunk, és ráteszünk 3 réteslapot. Ezt megkenjük olvasztott vajjal, majd ismét ráteszünk 3 réteslapot, majd ezt...
1
Bakonyi sertésborda recept

Bakonyi sertésborda

Olajban megpároljuk a kockára vágott hagymát, majd meghintjük pirospaprikával, rögtön felöntjük kevés vízzel, és a hússzeleteket...
Balinéz húsgombócos tésztaleves recept

Balinéz húsgombócos tésztaleves

A finomra vágott hagymát, gyömbért, és a zúzott fokhagymát pároljuk meg olajon, majd felét vegyük ki, a többihez adjuk hozzá a vékonyra...
Barackos ananászturmix recept

Barackos ananászturmix

Magozzuk ki az őszibarackot, hámozzuk meg majd tegyük a turmixgépbe. Vágjuk fel az az ananászt, távolítsuk el a héját és a közepét,...
2
Barackos csirkemell recept

Barackos csirkemell

A megsózott csirkemellek mindkét oldalát forró olajban előpirítom. Ezután kiolajozott tűzálló tálba teszem, a tetejére rakok 1-1...
1
1
Bazsalikomos-sajtos paradicsomleves recept

Bazsalikomos-sajtos paradicsomleves

Felhevített olajon megpároljuk a vékonyra karikázott pórét. Meghintjük a liszttel, 1 percig tovább pirítjuk. Felöntjük a paradicsomlével...
Bécsi krumplisaláta recept

Bécsi krumplisaláta

A megtisztított lilahagymát vágjuk karikára, és sózzuk meg. Öntsük rá a citrom levét is, majd jól keverjük össze, és tegyük félre...
Borsókrokett recept

Borsókrokett

A sárgaborsót a kockára vágott paprikával, és hagymával, a zúzott fokhagymával, a chilivel, garam masalával, és őrölt római...
1
Brokkoli-karfiol krémleves recept

Brokkoli-karfiol krémleves

Olajat forrósítunk, megpároljuk benne az apróra vágott lilahagymát,és a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a karfiol- és brokkolirózsákat,...
1
2
Brokkolikrémleves recept

Brokkolikrémleves

A brokkolit megtisztítjuk, felaprítjuk, majd feltesszük főni leveskockával ízesített vízben. Sóval, fokhagymával fűszerezzük. A...
2
Brownie képes recept

Brownie

Az étcsokoládét kis darabokra törjük, olajjal elegyítve vízgőz felett olvasztjuk. Figyeljünk arra, hogy a víz ne legyen forró inkább...
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!