Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
sebloeb receptjei
A Rama-t a cukorral, a tojássárgákkal és a rumaromával összekeverjük. Majd hozzáadjuk a diót, a felvert fehérjéket, a lisztet, a mazsolát...
|
1
A tojássárgákat összekeverem a porcukorral, majd felváltva hozzáadagolom az olajat és a forró vizet.
Beleforgatjuk a sütőporral...
|
A tésztához a tojást, a cukrot, a vajat, a mézet és a kakaóport gőz fölött állandó keverés mellett felolvasztjuk, majd a liszttel és a...
|
Habüstben vagy jénai tálban gőz fölött állandó keverés mellett összefőzzük a Rama-t, a porcukrot, a lisztet, a felvert tojást és a...
|
1
Tészta: A tojást a cukorral és a Rama-val habosra keverjük. Apránként belekeverjük a tejfölt, a lisztet és a sütőport. A masszát három...
|
A tojást a rama-val habosra keverjük. Belekeverjük a porcukrot, a diót, a lisztet és a sütőport.
Kisebb tepsibe önjük a masszát és...
|
A tésztához a tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, majd lassan hozzáöntjük az olajat és a tejet. Beletesszük a felvert fehérjéket...
|
A tésztához a mézet a cukorral, a tojással, a zsírral, a tejjel és a sütőporral elkeverem, majd gőz fölött 5 percig kevergetem, még...
|
A torta aljának és tetejének elkészítése:
A mogyorót egy teáskanálnyi cukorral együtt a mixerbe daráljuk finomra.
A fehérjéket egy...
|
A tojásokat kb. 3 perc alatt sűrűre keverjük.
Apránként beletesszük a cukrot és fehéredésig keverjük.
Beleforgatjuk a lisztet, majd a...
|
A karamellhez kis lábosban összekeveerjük a vizet a cukorral és lassú tűzön állandó keverés mellett felforraljuk.
Ha a cukor elolvadt, kis...
|
A tojássárgáját cukorral, a kakaóval, a sütőporral és a vízzel habosra keverjük. Majd hozzáadjuk a lisztet és a kemény habbá vert...
|
2
1
Omlós tészta elkészítése: A hozzávalókat jól összedolgozzuk, majd a tésztát elfelezzük. Az egyiket elkeverjük a kakaóval...
|
1
A tojássárgákat a cukorral és a liszttel alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejszínt és alaposan összedolgozzuk néhány...
|
A lisztbe belemorzsolom az élesztőt, utána az összes hozzávalót beletesszük és átdagasztjuk, míg a tálból leválik. (kb. 10-15...
|
2
1
Tésztához összekeverjük robotgéppel a krémsajtot, a vajat, a cukrot. Hozzáadjuk a lisztet, a sót és összegyúrjuk. Legalább 1 órára...
|
A hozzávalókat összegyúrjuk (tejföl helyett tejet is tehetünk bele). Egy órán át hűvös helyen pihentetjük. 2 mm vastagra nyújtjuk és...
|
Serpenyőben előbb szárazon megpiritjuk a vékony csíkokra szelt sonkát, majd hozzátesszük a vajat. Amikor megolvadt a vaj beletesszük a...
|
Közepes lábosban felforrósítjuk az olajat, és az apróra vágott lilahagymát lassú tűzön üvegesre pároljuk.
Hozzáadjuk a kétféle...
|
A lisztet a Rama-val összekeverjük. Belekeverjük a vaníliáscukrot és a tojássárgát is.
Jól kidolgozzuk, dió formájú kis golyókat...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57