Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
RozmaringésCsokoládé1 receptjei
A salátát egy tálba öntjük. Utána a szalonnákat csíkra vágjuk a kolbászt apró kockára vágjuk és 1 ek. olíva olajon megpirítjuk....
|
2
4
2
A langyos tejben elkeverünk 0,5 tk. cukrot és belemorzsoljuk az élesztőt. Meleg helyen kb. 5 perc alatt felfuttatjuk.
A lisztbe belekeverjük...
|
A gránátalma levét, a narancslekvárt, balzsamecetet és mustárt alaposan összekeverjük és félre tesszük. A combokat mindkét oldalukon...
|
BRANDYS-VÖRÖSBOROS SZILVAKRÉMLEVES
A szilvákat félbevágjuk, kimagozzuk. A cukrot egy lábosban picit karamellizáljuk, majd felöntjük 1 dl...
|
1
Gyömbéres nyári-almakrémleves pirított fenyőmaggal Az almát megpucoljuk és negyedekre vágjuk. Majd fazékba tesszük és felengedjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Beletesszük a citromot, a...
[Levesek]
|
1
Gyömbéres-vörösboros görögdinnye-krémleves A dinnyéből kiszedünk pár kis gombócot, amit majd a kész levesbe teszünk. Utána a dinnyehúst kockára vágjuk és kézi botmixerrel...
[Levesek]
|
3
Bármennyire is azt hisszük, hogy egyszerű elkészíteni ezt a karamellt, meg kell mondjam, nem is annyira. Nekem másodszorra sikerült jól....
|
Minden kezdet nehéz, mint tudjuk, nos, ez alól a házi kukoricaliszt sem kivétel, ugyanis valahogy kukoricaszemeket kell szereznünk, tehát,...
|
1
Házi praktikák: házi paradicsomlé A paradicsomlé készítése nem egy bonyolult feladat, viszont nagyon hálásak tudunk érte lenni akkor, amikor csak import paradicsomlé kapható...
[Mártások]
|
Illatos birkasült
24 óra múlva a húst a páclével és 0,5 dl száraz, minőségi vörösborral 200 fokos sütőben, alufóliával letakarva...
|
A szalonnáról vágjuk le a bőrét, majd kockázd fel. Lobogó vízben főzzük 10 percig, bőrével együtt. Szűrjük le és tegyük...
|
1
Puszedlifalatok
Gőz fölött a csokoládét megolvasztjuk és kihűtjük. A diót apró darabokra törjük, hozzáadjuk a lisztet és a...
|
1
panna cotta
A zselélapokat beáztatjuk néhány percre, s közben a tejszínt, tejet, cukrot, vanília magot forráspontig melegítjük, de nem...
|
Kenyérsütés villanysütőben - lépésről-lépésre Egy tálba keverjük össze a lisztet, a sót és a vizet úgy, hogy masszív, de ragacsos tésztát kapjunk. Ezután tegyük nyújtódeszkára, s a...
[Köretek]
|
A tengeri élőlényeket egy nagy darab alufóliára tesszük egymás mellé. Megsózzuk és megborsozzuk mindkét oldalukat, majd a tetejére...
|
1
A házi lekvárokról mindig a gyerekkorom jut az eszembe, amikor így nyár vége felé a nagymamám nekifogott a hihetetlen mennyiségű lekvár...
|
A búzadarát habverővel elkeverjük a forrásban lévő tejjel és sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk az áttört tehéntúrót, a...
|
1
1
A muffin formákat béleljük ki papírral, majd a sütőt melegítsük elő 190 fokra.
A lisztet, sütőport, cukrot, sót, kardamomot, gyömbért,...
|
Ludaskása
Mossuk meg a libaaprólékot, majd egy fazékba téve hideg vízzel, annyival, amennyi bőven ellepi, forraljuk fel és szedjük le a...
|
Feltesszük főni a tésztát sós vízben. Közben egy serpenyőben összekeverjük a tojás sárgáját, reszelt sajtokat és mascarponet, s kis...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57