Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
RozmaringésCsokoládé1 receptjei
2
1
Az első napon annyi csak a dolgunk, hogy a tojásfehérjéket egy tálban elválasztjuk a sárgájától, s hagyjuk szobahőmérsékleten állni 1...
|
2
1
Először a cukor fondantot készítjük el. A cukrot a vízzel közepes lángon addig főzzük, amíg fáradtan folyékony nem lesz. Ez annyit tesz,...
|
Birsalma leves - a birsalma sajt levéből A lébe beletesszük a bort, vaníliás cukrot, fahéjat, kardamomot és citromlevet, s egy kicsit összefőzzük. A főzőtejszínt összekeverjük...
[Levesek]
|
A birsalmát alaposan megmossuk, majd nagy nehezen kettévágjuk. Utána a magházat kivesszük és még egy kicsit szélesítjük a lyukat, hogy a...
|
A vajat felolvasztjuk, majd megpároljuk benne a gombát és az apróra vágott petrezselymet, míg a gomba leve teljesen el nem fő. Ezután...
[Levesek]
|
1
Először a kökénykrémet készítjük el. A kökényt összekeverjük a cukorral, citromlével és brandyvel, s sűrű lekvárt főzünk belőle....
|
1
Brandys, narancsos, rozmaringos sütőtökkrémleves Elkészítés A tökös darabokra vágjuk és 200 fokos sütőben puhára sütjük. Amíg sül, addig a hagymát és a rozmaringot apró darabokra...
[Levesek]
|
2
1
Mindkét adag tejet a fele mennyiségű cukorral meglangyosítjuk majd belemorzsoljuk az élesztőket. Ez idő alatt a többi alapanyagot...
|
1
1
Egy tálba tesszük a lisztet, vajat, kis sót, cukrot, ecetet, kakaót, kávét. Annyi bort - én leginkább száraz fehérbort használok -...
|
A gesztenyeliszthez hideg vizet csorgatunk annyit, hogy az állaga olyan legyen, mint a tejszín. Majd beletesszük az olajat, sót, fenyőmagot és...
|
A vajnak bő 3/4 részét közepes lángon felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a vöröshagymát és üvegesre pároljuk. Amikor már majdnem kész,...
|
1
2
1
A krémhez a tojás sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a mascarponét és a kávét. Elkeverjük benne jó alaposan, addig,...
|
A tésztát feltesszük enyhén sós, lobogó vízbe főni. Közben a foghagymát apróra vágjuk és megfuttatjuk az olajon addig, amíg épp...
|
A birsalmadarabokat feltesszük annyi vízbe főni, hogy ellepje az almakockákat. Ha megpuhultak leszűrjük, de nem öntjük ki a vizet, abból...
|
Sült kacsa
A vajat, sót, borsot, köménymagot és 1 tk. szárított kakukkfüvet keverjük össze. A kacsának a hasüregét sózzuk és...
|
1
1
HOZZÁVALÓK
Az egész kompozíció legfontosabb alapanyaga 4 db nyúlcomb és 1 db nyúlmáj
NYÚLPÁC
1 db kicsontozott comb pácolásához...
[Egytálételek][Nyúl]
|
3
1
A burgonyát megpucoljuk, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük. Majd miután elkészült, krumplinyomóval alaposan szétnyomkodjuk,...
[Tészták]
|
1
Fehérboros csillagtök-krémleves pirított tökmaggal A tököt kockára vágjuk és besózzuk. A hagymát apró kockára vágjuk és a vajon megpároljuk, majd hozzá adjuk a tejet, tejszínt, bort és...
[Levesek]
|
Fehérboros kukorica-krémleves sült bacon-nel Az újhagymát karikára vágjuk és a vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáöntjük a kukoricát és felöntjük annyi vízzel, hogy kb. 2 ujjnyi...
[Levesek]
|
Vágjuk a hagymát nagyon apróra, s 3 ek. olíva olajon pároljuk meg. Vigyázzunk, ne barnuljon, csak párolódjon. Majd adjuk hozzá a fehérbort,...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57