Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Pici48 receptjei
Sertésborda kelbimbós takaróban A hússzeleteket vékonyra kiverjük,sózzuk,borsozzuk,majd a vajon mindkét oldalukon megsütjük rózsaszínűre. Tepsibe egymás mellé...
[Sertés]
|
1
2
1
1
A csülköket megtisztítjuk, a bőrös részt éles késsel a csont mellett kissé behasítjuk, sóval bedörzsöljük. Ezután tepsibe helyezzük,...
[Sertés]
|
1.A kelkáposztát laskára (hosszú csíkokra) vágjuk, majd a vajon köménymaggal megpároljuk.
2.Sütőpapírral bélelt tepsibe teregetjük....
|
1.Megtisztítom a sóskát - a levéleret a levélből magából csak akkor tépem ki, ha nagyon erős.
2.Bő vízben mosom a sóskát,...
[Levesek]
|
A tököt megtisztítom,levágom a gömbölyű részét a "nyakánál".
A gömbölyű részt kettévágom,eltávolítom a magokat.
Miután...
|
A sertésbordákat kissé kiverjük, sózzuk, paprikás lisztbe forgatjuk, forró zsírban hirtelen megsütjük.
Elkészítjük a májragut:...
[Sertés]
|
A hozzávalókat egy dagasztótálba teszem. Az élesztőt kevés tejben felfuttatom, és ha kész, hozzáöntöm a többi anyaghoz. Kidagasztom, és...
|
A palacsintákat vékonyra megsütöd, mindegyiket egymás után egy deszkára teszed, egy evőkanál tejfölt teszel rájuk, elkened rajtuk,...
|
A lisztből, a tojásból, a sóból, a tejből és a vízből palacsinta tésztát készítünk.
Az almákat megmossuk, meghámozzuk, és 1 cm...
|
A tarja szeleteket enyhén kiverjük.
A sót,borsot,pirospaprikát összekeverjük,és ezzel a hús mindkét oldalát bedörzsöljük. (Ezt már...
[Sertés]
|
1
1
A savanyú káposztát megfőzzük és leszűrjük.Két evőkanál zsírban halványra pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát,beletesszük a...
|
Kevés olajon megpirítjuk a zöld szárával együtt felkarikázott újhagymát, majd hozzáadjuk a kicsumázott, nagyobb darabokra összevágott...
|
1.A burgonyát héjában megfőzzük. Ha megpuhult, meghámozzuk és karikára vágjuk, majd megint félbe.
2.A tojást megpucoljuk és...
[Saláták]
|
A húsból 10 egyforma szeletet vágunk,jól kiverjük.A bőrös, zsíros részt éles késsel 1 cm távolságokra bevágjuk.
A szeleteket sózzuk,...
[Sertés]
|
A csirkét jól megtisztítom,egészben hagyom.
A rizst húsleveskockával vagy ételízesitővel ízesített vízben puhára főzöm.
Közeben 5...
[Szárnyas]
|
1. A barna tésztához való összetevőket jól összekeverjük, hogy sűrű "tésztát" kapjunk, és egy tepsibe beletesszük. (A 4 dl tej helyett...
|
Tyúkcomb sütve, saját recept szerint A tyúkcombokról lehúzod a bört,(ha szereted rajta is hagyhatod)és ketté vágod. Mindkét oldalán besózod,és zsírozott sütőedénybe...
[Szárnyas]
|
A zsemléket félbe vágom, kiszedem a belsejét. A zsemle belét annyi tejbe áztatom, hogy enyhén pépes masszát kapjak. A vagdalthúst,...
|
A húst megmossuk, megtisztítjuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és hosszú...
[Szárnyas]
|
A tejszínhabporhoz hozzákeverjük a cukrot, majd apránként a tejet, és gépi habverővel jól kikeverjük habosra. A tortabevonót gőz fölött...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57