Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Péter33 receptjei
A báránybordákat sóval, durva őrölt borssal, zsályával fűszerezzük, kevés forró olajban elősütjük, majd forró sütőben 180 °C-on...
|
1
A puha vajat a porcukorral és a vaníliarúd kikapart belsejével krémes állagúra keverjük egy edényben. Egyenként, lassan hozzáadjuk a...
|
2
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, légkeverésen. Egy laposabb (kb. 5 cm magas, 20 cm x 20 cm-es) jénai tálat a vajkrém felével vastagon...
[Sertés]
|
A csülköt előző este megfőzöm, majd hagyom a főző lében kihűlni. Másnap reggel kétszer ledarálom. A vajat, a juhtúrót és a...
|
2
1
A tejet és a vizet meglangyosítjuki. Egy pohárba pici cukrot teszünk, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és felöntjük 1 dl tejjel. Lefedjük,...
|
A megmosott, kimagozott szilvát forrásban lévő cukrozott, fahéjas vízben (kb. 1,5-2 dl) 10 percig főzzük. Levesszük a tűzről. A vaníliás...
|
Előmelegítjük a sütőt 170 fokra. Kivajazunk egy kerek, 24 cm átmérőjű üveg vagy kerámia sütőformát. A szilvát megmossuk, negyedeljük....
|
A puha vajat és cukrot habosra keverjük. Majd egyenyként a tojások következnek. Ezután a liszt, a sütőpor, dió, fahéj keverékét adjuk...
|
A szilvát megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk, 25kg cukorral felfőzzük, majd leszűrjük. A szilvát félretesszük, a levét sűrűre...
|
Az aszalt szilvát leöblítjük, összevágjuk és a rumba áztatjuk. A citromot alaposan megmossuk, szárazra töröljük, héját lereszeljük,...
|
1
1. Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit. A vajat kikavarjuk a cukorral,vaníliás cukorral és a tojással. A lisztet összevegyítjük a...
|
A lisztet elkeverjük a sütőporral és fahéjjal. A tojások sárgáját habosra keverjük a porcukorral, a vaniliás cukorral és a margarinnal....
|
A tojásfehérjét keményre verjük. A legmagasabb fokozaton, apránként hozzákeverjük a cukrot és a vanillincukrot.
A porcukrot és a...
|
Teflonserpenyőben olajat hevítünk és felmelegítjük a már előre felkockázott, megsütött sütőtököt a szeletekre vágott fokhagymával....
|
1. A filékről minden hájat és inat eltávolítunk. Folyó hideg víz alatt leöblítjük a húst, lecsöpögtetjük, leitatjuk papírtörlővel a...
[Szárnyas]
|
Epret megmossuk, félbe vágjuk, lecukrozzuk.
Tálaló edény aljára tejfölt, epret, cukrot teszünk és addig folytatjuk amíg tart az...
|
A szilvát szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni, és utána kimagozzuk.
A margarint habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a vaníliás...
|
A gyümölcsöt megmossuk, szárazra rázzuk, (epret a csumával együtt mossuk és csak utána távolítjuk el, mivel így nem kerül víz az...
|
A szűzpecsenyét lehártyázzuk, a húst megsózzuk,
megborsozzuk, és egy kevés forró olajon, nagy lángon körös-körül megpirítjuk, vagyis...
|
1
A húst kloppfoljuk, a hagymákat megtisztítjuk, karikára vágjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, majd a forró olajban mindkét oldalukon jól...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57