Navigáció: Címlap Receptek Péter33 receptjei

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek

Péter33 receptes gyűjteménye

Én 33 éves 170 cm 82 kg barna hajú és szemű férfi vagyok
Gasztrokalandor pontjai: 3435
Péter33 receptjei
Mentás őszibarackkrémmel töltött mandulás torta recept

Mentás őszibarackkrémmel töltött mandulás torta

A sütőt 180 C-ra előmelegítjük. A tojások fehérjét és sárgáját szétválasztjuk. A tojások fehérjét keverőgéppel felverjük a...
Mini fánk recept

Mini fánk

A hozzávalókat a liszt kivételével alaposan összekeverem, majd ezután a a lisztet is hozzáadom. A tésztát kiskanállal forró olajba...
Morzsasüti édesburgonyával recept

Morzsasüti édesburgonyával

Megtisztítjuk és felkockázzuk az édesburgonyát. Enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, és villával összetörjük....
Moszkauer recept

Moszkauer

1. A diót durvára törjük. Bár fontos, hogy ne darált dió legyen a moszkauerben, azért próbáljuk meg minél apróbbra zúzni, hogy majd ki...
Nagykárolyi házisonkás palacsintabatyu recept

Nagykárolyi házisonkás palacsintabatyu

A házi sonkát felaprítjuk, tejföllel krémes masszává keverjük. A palacsinták közepére egyenként tölteléket halmozunk, batyuszerűen...
Nyirteleki házi túrós lepény recept

Nyirteleki házi túrós lepény

Tésztát gyúrunk: a szitált liszthez keverjük a diót és a tojássárgákat a cukorral, vajjal, vaníliás cukorral és a reszelt citrom...
Nyírteleki házinyúlragu nyúlárnyékos rizzsel recept

Nyírteleki házinyúlragu nyúlárnyékos rizzsel

A hús készítése: A kicsontozott, darabokra vágott inaktól, hártyától megtisztított nyúlfi húsát egy edényben olívaolajon...
1
Papagáj sütemény II. recept

Papagáj sütemény II.

A tojásokat összekeverem a cukorral és az olvasztott margarinnal. Apránként hozzáteszem a tejfölt, a lisztet és a sütőport. A masszát 3...
Paradicsomos káposzta II. recept

Paradicsomos káposzta II.

A káposztát és a vöröshagymát szép vékonyra leszeleteljük, majd egy edénybe tesszük, felöntjük annyi paradicsomlével, hogy jól...
Parasztkáposzta recept

Parasztkáposzta

A hagymáka felaprítom, a káposztához adom, meghintem pirospaprikával, meglocsolom olajjal, és alaposan összeforgatom. Pár órát állni...
Petrezselyem pesto recept

Petrezselyem pesto

1. A megmosott és leszárított petrezselyemleveleket durvára vágjuk, turmixgépbe dobjuk. 2. Hozzáadjuk az előzetesen száraz serpenyőben...
Petrezselymes padlizsánkrém recept

Petrezselymes padlizsánkrém

A padlizsánt vékony karikákra szeletelem, és kevés olívaolajon addig sütöm, míg kezd aranybarna színe lenni. Itatóspapírra helyezem, a...
Piskótatalléros süti recept

Piskótatalléros süti

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és tepsi hátán 2 lapot sütünk. A krémhez a pudingport előírás szerint felfőzzük a vaníliás...
Provanszi nyúlpecsenye, vele sült zöldség ágyon recept

Provanszi nyúlpecsenye, vele sült zöldség ágyon

A húst megtűzdeljük szalonna szeletkékkel, sózzuk, borsozzuk, és a fűszerkeverékkel meghintjük. Fém serpenyőben a zsiradékot...
Pulyka gesztenyés burgonyapürével, zellerkrémmel recept

Pulyka gesztenyés burgonyapürével, zellerkrémmel

A pulykamellet ujjnyi szeletekre vágjuk, és kevés vajon natúran megsütjük, sóval, borssal ízesítve. Az étteremben ez vákuumtasakban...
[Vad]
Pulykamell gazdagon körítve recept

Pulykamell gazdagon körítve

A pulykamellet meg mossuk, leszárogatjuk. A füstölt szalonnából körülbelül fél centi vastag csinos kis csíkokat vágunk, majd...
1
Raffaelló szelet recept

Raffaelló szelet

A tésztához a tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a lisztet és a sütőport. Nagy...
Rakott tök, vagy cukkini recept recept

Rakott tök, vagy cukkini recept

A tököt vagy cukkinit reszeljük le.Majd a pörkölt maradékot egy kisebb tepsi,vagy jénai aljára tesszük.Erre hintjük az enyhén kinyomkodott...
Rántott bárányborda recept

Rántott bárányborda

A báránybordát felszeleteljük, leszedjük a faggyút, klopfoljuk, az inakat éles késsel átvágjuk. A hússzeleteket üvegtálba tesszük,...
Rozmaringos bárányborda recept

Rozmaringos bárányborda

A bordákat megszabadítjuk a fagyútól, és megmossuk. Tálkába citromlevet, olívaolajat, zúzott fokhagymát, sót, őrölt borsot,...

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!



Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/gasztro/public_html/bbclone/var/access.php on line 36582