Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Péter33 receptjei
A sütőt 180 C-ra előmelegítjük.
A tojások fehérjét és sárgáját szétválasztjuk. A tojások fehérjét keverőgéppel felverjük a...
|
A hozzávalókat a liszt kivételével alaposan összekeverem, majd ezután a a lisztet is hozzáadom. A tésztát kiskanállal forró olajba...
|
Megtisztítjuk és felkockázzuk az édesburgonyát. Enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, és villával összetörjük....
|
1. A diót durvára törjük. Bár fontos, hogy ne darált dió legyen a moszkauerben, azért próbáljuk meg minél apróbbra zúzni, hogy majd ki...
|
A házi sonkát felaprítjuk, tejföllel krémes masszává keverjük.
A palacsinták közepére egyenként tölteléket halmozunk, batyuszerűen...
|
Tésztát gyúrunk: a szitált liszthez keverjük a diót és a tojássárgákat a cukorral, vajjal, vaníliás cukorral és a reszelt citrom...
|
A hús készítése:
A kicsontozott, darabokra vágott inaktól, hártyától megtisztított nyúlfi húsát egy edényben olívaolajon...
|
1
A tojásokat összekeverem a cukorral és az olvasztott margarinnal. Apránként hozzáteszem a tejfölt, a lisztet és a sütőport. A masszát 3...
|
A káposztát és a vöröshagymát szép vékonyra leszeleteljük, majd egy edénybe tesszük, felöntjük annyi paradicsomlével, hogy jól...
[Főzelék]
|
A hagymáka felaprítom, a káposztához adom, meghintem pirospaprikával, meglocsolom olajjal, és alaposan összeforgatom. Pár órát állni...
[Köretek]
|
1. A megmosott és leszárított petrezselyemleveleket durvára vágjuk, turmixgépbe dobjuk.
2. Hozzáadjuk az előzetesen száraz serpenyőben...
[Köretek]
|
A padlizsánt vékony karikákra szeletelem, és kevés olívaolajon addig sütöm, míg kezd aranybarna színe lenni. Itatóspapírra helyezem, a...
|
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és tepsi hátán 2 lapot sütünk. A krémhez a pudingport előírás szerint felfőzzük a vaníliás...
|
A húst megtűzdeljük szalonna szeletkékkel, sózzuk, borsozzuk, és a fűszerkeverékkel meghintjük. Fém serpenyőben a zsiradékot...
|
Pulyka gesztenyés burgonyapürével, zellerkrémmel A pulykamellet ujjnyi szeletekre vágjuk, és kevés vajon natúran megsütjük, sóval, borssal ízesítve. Az étteremben ez vákuumtasakban...
[Vad]
|
A pulykamellet meg mossuk, leszárogatjuk.
A füstölt szalonnából körülbelül fél centi vastag csinos kis csíkokat vágunk, majd...
[Szárnyas]
|
1
A tésztához a tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a lisztet és a sütőport. Nagy...
|
A tököt vagy cukkinit reszeljük le.Majd a pörkölt maradékot egy kisebb tepsi,vagy jénai aljára tesszük.Erre hintjük az enyhén kinyomkodott...
|
A báránybordát felszeleteljük, leszedjük a faggyút, klopfoljuk, az inakat éles késsel átvágjuk. A hússzeleteket üvegtálba tesszük,...
|
A bordákat megszabadítjuk a fagyútól, és megmossuk.
Tálkába citromlevet, olívaolajat, zúzott fokhagymát, sót, őrölt borsot,...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57