Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Péter33 receptjei
2
A csokoládét összetöröm, a tejszínt felmelegítem. A meleg tejszínbe beledobom a fehér csokit, és homogén állagú krémmé keverem. A...
|
A bort felforraljuk a levessel. Beletesszük a babérlevelet, a szegfűszeget, az egész borsot és a leveszöldséget, majd ismét felforraljuk az...
|
50 g cukrot 50 ml vízzel gyenge tűzön felforralunk, felére besűrítjük, majd hagyjuk kihűlni. A sütőt 200°C fokra felmelegítjük. A...
|
Fokhagymás-tejszínes csirkecomb A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, majd a vöröshagymát finomra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk. A vajban kisütjük a szalonnát, a...
[Szárnyas]
|
1. Hőálló pohárba tesszük a mézet, szegfűszeget, szegfűborsot.
2. A pohárba tesszük a narancsszeletet, a narancslevet, és a rumot...
[Köretek]
|
1
1. A gesztenyék héját egy éles késsel X alakban bevágjuk, úgy hogy ne vágjunk bele a gesztenyék húsába.
2. Tepsibe tesszük a...
|
A tojást a sütőporral, a cukorral és a margarinnal habosra keverjük, ezután vékony sugárban hozzáadjuk a tejet, fél citrom levét és...
|
1
A hozzávalókat egy keverőtálban összedolgozzuk, fél centi vastagra kinyújtjuk. A tésztát megkenjük pizzakrémmel, ráreszeljük a sonkát,...
|
A megtisztított kakast darabokra vágjuk. A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, és rátesszük a felaprított hagymát. A megtisztított...
[Szárnyas]
|
Minden hozzávalót alaposan megmosunk, megtisztítunk.
Egy nagyobb fazék aljára fektetjük a szétütött csontokat, arra a 3-4 darabba vágott...
[Levesek]
|
A tojásfehérjéből kemény habot verünk, a diót, a fűszereket és a cukrot hozzákeverjük. Lisztezett deszkán fél centi vastagra nyújtjuk,...
|
2 ek. olvasztott margarinnal kikenjük a bárány alakú sütőformát, majd meghintjük a búzadarával. A sütőt 175°C fokra felmelegítjük.
A...
|
A tésztához a 4 tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, majd kanalanként beletesszük a meleg vizet, aztán a sütőporral elkevert...
|
A hússzeleteket egyenként bedörzsöljük (leheletnyi) sóval, borssal és vékonyan bekenjük mustárral. Egy jókora tűzálló tálat vagy...
|
Húsvéti fonottkalács a sonkához Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben, majd beletesszük a vaníliás cukrot. Összedagasztjuk a többi hozzávalóval, és langyos helyen meg...
[Tészták]
|
A szárított élesztőt a tejjel és 1 teáskanál cukorral csészében elkeverjük, és lefedve körülbelül 15 percig pihentetjük.
A lisztet...
|
1
A tojások sárgáját a kristálycukorral, a sütőporral és a citromlével habosra keverjük, majd a lisztet is hozzáadjuk. A tojásfehérjét...
|
Összekeverem a hozzávalókat, hogy a tészta szép sima legyen, lehet robotgéppel is. Majd beleszórom a tört étcsokit, azt követően...
|
A pudingporhoz apránként hozzákeverjük a tejet és a cukrot, majd folytonos keverés mellett felforraljuk, közben beleszórjuk a zselatint. A 2...
|
Húzzuk le a báránycomb bőrét, ha szükséges és konyhai törlővel töröljük szárazra. Hámozzunk meg 5 gerezd fokhagymát, és nyomjuk át...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57