Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Péter33 receptjei
1
Bortésztába burkolt marcipános szilva A szilvákat megmossuk, kettévágjuk, és kimagozzuk. Minden mag helyére egy-egy marcipándarabkát teszünk, majd összeillesztjük a... |
A fokhagymákat felszeleteljük, és megtűzdeljük vele a kacsát. Megsózzuk, majd fél órát pihentetjük. Ezután sütőbe tesszük, sütni...
[Vad]
|
A tejszínt kemény habbá verni. Hozzáadni a cukrot, a finomra vágott cukrozott gyümölcsöt, a pirított durvára vágott mogyorót és rumot....
|
1
Majdnem olyan mint a majonéz, tojássárgáját dijonival kikeverni, majd az olajból annyi amíg krémes állagú nem lesz és nem folyik ki az...
|
A tejet felforralom, és ráöntöm az előzőleg ízlés szerint édesített kakaóra. Simára keverem, majd hozzáadom a fahéjat és a chilit...
|
2
A jól megmosott füstölt csülköt takarékláng fölött puhára főzzük, csontjáról lefejtjük és hagyjuk kihűlni. 45 dkg lisztből, 2 dkg...
|
Citromos nyúlleves diógaluskával recept A nyúlhúst mossuk meg, vágjuk fel nagyobb darabokra, majd tegyük fel a tűzre egy vízzel töltött fazékban. Adjuk hozzá a tisztított...
[Nyúl]
|
Cseresznyés kacsa mogyoróburgonyával A feldarabolt kacsát megsózzuk. A hagymát felaprítjuk, a zöldségeket felkarikázzuk, majd vajat forrósítunk és az egészet néhány percig...
[Vad]
|
A madarat darabokra vágjuk. A hagymát felaprítjuk, majd a forró zsíron megfuttatjuk, rátesszük a húst, hozzáadjuk a sót, borsot, paprikát,...
[Szárnyas]
|
1. Öblítsük le a csirkeszárnyakat folyó hideg víz alatt, majd papírtörlővel itassuk szárazra. Húzzuk nyársra őket, majd fektessük...
[Szárnyas]
|
1. Felnyitjuk a sörösdobozt, és egy hegyes végű konzervnyitóval néhány helyen kilyukasztjuk a tetejét.
2. Az állat hasából és...
[Szárnyas]
|
Csokis parfé korszerűen Az italport feloldjuk a tejszínben, majd ízesítjük a Sztíviával. A zselatint feloldjuk meleg vízben, és az előírásnak megfelelően... |
A tejpor és a rizspehely kivételével felforralni a hozzávalókat, majd langyosra hűteni. Lassan hozzáadni a tejport és a rizspelyhet....
|
Egy edénybe szitáljuk a lisztet, valamint a kakaóport. Adjuk hozzá a cukrot, majd keverjük össze, hogy elvegyüljenek. Ujjunkkal fúrjunk egy...
|
1
Mindkét csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk.
A lufit ökölnyi nagyságúra fújjuk. Vigyázzunk, gyorsan kell dolgozni és a csokoládé ne...
|
A magozott szilvát a cukorral, a vízzel és a fahéjjal összekeverjük, és lassan szétfőzzük. Levesszük a tűzről, a rumot hozzáadjuk, és...
|
A csokoládét lereszelni és 4 dl tejszínt kemény habbá verni. 2 dl tejszínből, a 3 tojássárgájával, a reszelt csokoládéval, a...
|
1. A tésztához a tojássárgákat habosra keverjük 20 dkg cukorral és 10 evőkanál vízzel.
2. A lisztet elkeverjük a dióval és a...
|
Törjük át a túrót, majd keverjük ki a porcukorral, vaníliás cukorral, és a citrom héjával. Ezután a masszához adjuk hozzá a megmosott...
|
Vágjuk a marha- vagy csirkehúst csíkokra. Keverjük el a Fajita fűszerkeveréket a fehérborban vagy sörben (esetleg vízben) és adjuk hozzá a...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57