Navigáció: Címlap Receptek Péter33 receptjei

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek

Péter33 receptes gyűjteménye

Én 33 éves 170 cm 82 kg barna hajú és szemű férfi vagyok
Gasztrokalandor pontjai: 3435
Péter33 receptjei
1
Admirálisszeletek recept recept

Admirálisszeletek recept

A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a...
Agyagban sült pikáns csirke recept

Agyagban sült pikáns csirke

A csirkét megtisztítjuk, alaposan megmossuk, majd sóval, borssal, gyömbérrel ízesítjük. A chilikrémhez hozzáadjuk az olajat, borsot és...
Almás csirkemájas serpenyő recept

Almás csirkemájas serpenyő

Az almát és a libamáját megmossuk, megtisztítjuk, és felvágjuk őket. A forró olajba dobjuk bele a zsályalevelet, és forgassuk át. Miután...
1
Almás currys csirke recept

Almás currys csirke

A csirkét megmossuk, leszárítjuk, majd négy részre vágjuk. sóval és curryvel fűszerezzük, majd forró olajban megpirítjuk. A hagymát...
Almás fácánsült recept

Almás fácánsült

A fácánt megtisztítjuk, bőrét bevagdossuk, és szalonnaszeletekkel megtűzdeljük. Az olajat felhevítjük, majd a fácánt megpirítjuk benne....
[Vad]
Almás pulykamell recept

Almás pulykamell

A pulykamellett kiklopfoljuk, és megsózzuk. A hagymát felkarikázzuk, az almát cikkekre vágjuk. Egy tűzálló tálat kikenünk, és...
Almás-csirkemájas serpenyő recept

Almás-csirkemájas serpenyő

A lila hagymát és az almát megtisztítás után vágd cikkekre.Egy serpenyőben forrósíts fel az olajat,a zsályalevelet forgasd át benne nagy...
Almás-krémes piskóta recept

Almás-krémes piskóta

Egy közepes tepsi alját alufóliával kibéleljük, kissé megkenjük zsiradékkal. Az almát meghámozzuk, és vékonyra szeleteljük...
Almás-mazsolás pulyka recept

Almás-mazsolás pulyka

A megtisztított pulykát mossuk meg hideg vízben alaposan, majd sóval és kakukkfűvel dörzsöljük be jól. Szobahőmérsékletű vajjal kenjük...
2
1
Almás-sajtos csirke recept recept

Almás-sajtos csirke recept

A csirke melleket szeletekre vágjuk,majd negyedeljük. A szalonna szeleteket tűz álló edény aljára fektetjük és rá rakjuk a kissé ki...
Amaretto krém recept

Amaretto krém

A csokoládét pár percre a mélyhűtőbe tesszük, majd konyhai papírtörlőre reszeljük. A zselatint hideg vízben megpuhítjuk. A tojást a...
Aszalt szilvás boros malac recept recept

Aszalt szilvás boros malac recept

A combot sóval bedörzsöljük, a szilvát a borba áztatjuk, és így hagyjuk őket egy órán át. Ezután a combot a bőrős felével lefelé...
Bakonyi kacsa recept

Bakonyi kacsa

A hagymát felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az elfelezett gombákat. Így megpároljuk, majd a szétszedett kacsát is...
[Vad]
Banános kacsaszeletek recept

Banános kacsaszeletek

A banánt meghámozzuk, és feldaraboljuk. Rálocsolunk 1 dl bort, és hozzáadjuk a cukrot. Az olajat felforrósítjuk, majd a húst átsütjük...
Báranygerinc rozmaringos zsemlében sütve recept

Báranygerinc rozmaringos zsemlében sütve

A vegyes zöldséget és a vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, az olajjal meg a borssal összekeverjük, tepsibe terítjük. A...
Báránykaraj leveles tésztában recept

Báránykaraj leveles tésztában

A zöldséget meghámozzuk és durvára aprítjuk. A csontot leöblítjük, szárazra töröljük és 2 ek.forró olajban megforgatjuk. Hozzáadjuk a...
Bejgli I. recept

Bejgli I.

1. Szükségünk lesz egy 200 C-os sütőre, de még ne melegítsük elő, korai lenne. Akkor kapcsoljuk be a sütőt, mikor a tojásfehérjével...
Bejgli II. recept

Bejgli II.

1. Az élesztőt a lisztbe kell morzsolni - nem kell keleszteni -, majd a többi hozzávalót is tegyük hozzá, és alaposan dolgozzuk el. A...
Birkapörkölt recept recept

Birkapörkölt recept

A hagymát zsíron megdinszteljük, amikor már üveges, beletesszük a húst, a fűszereket. Kb. 15 perccel a pörkölt elkészülése előtt...
[Birka]
Boros kacsasült recept

Boros kacsasült

A kacsát megtisztítjuk, megsózzuk, majd vajat hevítünk, és minden oldalát megpirítjuk benne. Utána hozzáadjuk a bort és a felforrósított...
[Vad]
« ElsőElőző1234567KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!