Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Nojo receptjei
A kenyeret megpirítjuk, megkenjük vajjal, rátesszük a camembert szeleteket, majd aranysárgára sütjük (sütőben, vagy grillben). Megszórjuk...
|
2
A párizsit lereszeljük, a kemény tojásokat meghámozzuk és apró kockákra vágjuk, és az összes hozzávalót jól összekeverjük, úgy, hogy...
|
1
A babot éjszakára beáztatjuk 1 l vízbe. Másnap áztató vízzel együtt feltesszük főni, és majdnem puhára főzzük. A hagymát...
[Mexikói]
|
1
A kicsontozott csirkemellet vékonyra kiveregetjük, megkenjük a sóval és borssal elkevert vajjal, majd meghintjük a beáztatott mazsolával, az...
|
A csirkemell filét és a zöldpaprikát csíkokra vágjuk, ha a grillfűszerben nincs só, akkor megsózzuk. Kevés olajban sütjük,...
[Szárnyas]
|
Az anyagokat összegyúrjuk és legalább 1 órán át hideg helyen pihentetjük. ( Ez fontos!) Kb 3 mm vékonyra nyújtjuk és különféle...
|
20
3
2
3
A bundához valókat csomómentesen elkeverjük, beletesszük a kockára vágott csirkemellet majd bő olajban ropogósra sütjük. A máz...
[Szárnyas]
|
4
A mustárt, zúzott fokhagymát, kevés olajat összekeverjük az őrölt borssal. A tarját felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk és bekenjük a...
[Sertés]
|
1
A hagymát vágd nagyobb kockákra, a fokhagymát törd össze, a húst mosd meg és kockázd fel. Az olajban kezdd el pirítani a hagymát és a...
[Szárnyas]
|
Egy narancsot alaposan mossunk le. Szedjük le a héját egy speciális késsel vagy reszelővel vékony csíkokban úgy, hogy a belső fehér héj a...
[Levesek]
|
A narancsot meghámozzuk, az almát is meghámozzuk, kiszedjük a magokat és mindkettőt felkockázzuk. Egy nagyobb tálba rakjuk a narancsot, az...
[Saláták]
|
1
A rizst szokásos módon elkészítjük párolt rizsnek. A zellert enyhén sós vízben megfőzzük. A rizshez hozzákeverjük a leszűrt zellert, a...
|
A szalonnát kockázd fel(vagy a bacont). A serpenyőbe max egy nagyon kevés olajat tegyél, mert a szalonna vagy bacon úgyis kiizzadja a...
|
Az eperöntethez a megtisztított gyümölcsöt negyedeljük, vagy nyolcadaljuk.
Egy részét botmixerrel pépesítjük, hozzáadunk a vaníliás...
|
A padlizsánok megmossuk, sütőpapírra helyezzük és betoljuk a forrósütőbe 180 fokra kb. 1 órára.
Kivesszük, a belsejét egy kanállal...
|
1. Kisütjük a palacsintákat, a túrókrémhez a hozzávalókat jól elkeverjük
2. Rétegezzük a palacsintát úgy, hogy az egyiket túróval...
|
1
Az egészen finomra vágott hagymát és az összenyomott fokhagymát az olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a borecetet, a mustárt, egy...
|
A paradicsomot tisztítsd meg. A bogyókat darabold fel, és tedd egy nagy lábasba. Önts alá egy kis vizet, és forrald 5 percig, és törd át...
[Levesek]
|
1
Pastizzió Megfuttatjuk az olajon a hagymát, utána beletesszük a darált húst és egy fel pohár víz útanaöntésével hagyjuk gondolkodni egy negyed... |
A krémsajtot összekeverjük a vajjal, paradicsompürével, reszelt vöröshagymával, sóval , borssal és egy mokkáskanálnyi mustárral.
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57