Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
monika receptjei
Pirítsuk meg a diót egy száraz serpenyőben. Egy másik serpenyőben forrósítsuk fel a vajat, tegyük bele a kis kockára feldarabolt almát,...
|
1
A káposztát vágjuk vékonyra, a répát pedig julienne-re. A hagymát szintén vékonyra szeleteljük fel. A zöldségeket keverjük össze a...
|
2
A bacont megpirítom, a zsírjában a tojásból tükörtojást készítek. A kobászt, a csiperkét és a rösztit olajban megsütöm. A...
|
Egy tálba összekeverjük a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a sót majd hozzáadjuk a gyömbért, a narancs héját és az aszalt...
|
1
1
A megtisztított, összetört fokhagymát a zsemlemorzsával, 1 evőkanál olajjal, a dijoni mustárral és egy evőkanál magos mustárral jó...
|
7
A húst megmossuk, szárazra töröljük, fűszeres lisztbe forgatjuk, kevés forró olajon a szeletek mindkét oldalát hirtelen elősütjük és...
|
1
A margarint a sóval, cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojásokat, majd a narancs levét és héját, majd belekeverjük a sütőporos -...
|
1
1
A bárányt dörzsöljük be alaposan az olajjal, és süssük egy előmelegített, kiolajozott grill-lapon, amíg megpirul, és jól...
|
1
Bébikukoricás pulykamell tekercs A leveles tésztát kiengedjük. A pulykamell szeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, ráfektetünk keresztbe két darab bébikukoricát...
[Szárnyas]
|
3
A lisztet 1 evőkanál cukorral, a vajjal és 2 evőkanál vízzel tésztává gyúrjuk, fóliába tekerjük és 30 percig hideg helyen pihentetjük....
|
Egy tálban a húshoz keverjük felaprózott petrezselymet, a joghurtot, a mustárt és a sót, majd fasírtokat csinálunk belőle. A felaprózott...
|
1
1
1. A tésztát megfőzzük, az uborkát megmossuk, fölkarikázzuk, a paradicsomot cikkekre vágjuk.
2. Serpenyőben felhevítünk 2 evőkanálnyi...
|
A nyársakat használat előtt áztassuk be egy órára, hogy ne égjenek meg és a húsba se kerüljenek szálkák. A csirkehúst tűzzük nyársra,...
|
5
Robotgéppel habosra keverjük a vajat a cukorral, a van. cukorral és a sóval. Egyenként beleütjük a tojásokat, hozzáöntjük a tejet. Tovább...
|
A rizst főzzük meg sós vízben félig puhára, csöpögtessük le, és hagyjuk lehűlni. Pucoljuk meg a zöldségeket, a zellert és a paprikát...
|
A pulykamellet vágjuk csíkokra vagy vékony szeletekre. A húst egy kis olajjal megkent bevonatos serpenyőben süssük meg jó ropogósra....
[Szárnyas]
|
1
2
1
Megfőzzük a pudingot előírás szerint.
Egy tálcára lerakjuk a babapiskótát sorban, teszünk rá pudingot, majd újabb réteg babapiskótát....
|
A megmosott csirkét kívül-belül sózd meg, a belsejét majoránnával, a külső felületét pedig borssal fűszerezd! Az így előkészített...
|
1
Hámozzuk meg a narancsot, vágjuk szeletekre majd kockákra. A szőlőszemeket vágjuk félbe és vegyük ki a magjukat. A fél almát vágjuk...
|
2
A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, majd a vöröshagymát finomra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk. A megmosott, lecsepegtetett...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57