Navigáció: Címlap Receptek MneKata receptjei

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek

MneKata receptes gyűjteménye

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!

Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Gasztrokalandor pontjai: 1275
MneKata receptjei
Mustáros zöldbabsaláta recept

Mustáros zöldbabsaláta

Forrásban lévő vízben 3-4 percig főzzük a babot, hozzáadjuk a vöröshagymát, azzal is főzzük pár percig. Leszűrjük, leöblítjük,...
Ördögbatyu recept

Ördögbatyu

A kockára vágott főt, füstölt csülköt mustárral, tormával összekeverjük, majd a felszeletelt karajokat megsózzuk, és ezzel...
Ördögi sült csirke recept

Ördögi sült csirke

A húsokat előre be kell pácolni! Vagdaljuk be mélyen a csirkecombokat. Keverjük össze a zúzott fokhagymát a mustárral, az olajjal, a...
Padlizsánpástétom képes recept

Padlizsánpástétom

A megmosott padlizsánokat süssük 40-50 percig közepesen meleg sütőben. Ha kihűlt, bőrét lehúzzuk, félbevágjuk-ha öreg, a magját...
Párolt kínai kel képes recept

Párolt kínai kel

A kínai kelt ujjnyi széles szeletekre vágjuk, a sárgarépát, a gombát, a vöröshagymát karikára szeljük. Margarinon a tört fokhagymával,...
1
Pásztortarhonya recept

Pásztortarhonya

A szalonnát felaprítjuk, és üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a tarhonyát és aranysárgára pirítjuk. Hozzákeverjük az apróra vágott...
1
Pávaszem recept

Pávaszem

A tésztához a tojássárgáját a porcukorral jól kikeverjük. A kakaóport, a lisztet és a sütőport hozzákeverjük és a végén a felvert...
1
Pizza (Kata módra) recept

Pizza (Kata módra)

A langyos cukros vízben felfuttatom az élesztőt. Ezután a többi hozzávalóval rugalmas tésztát gyúrok. Letakarva 20 percig...
Provánszi sült hal recept

Provánszi sült hal

Tegyük a halfiléket egy tűzálló tálba, öntsük rá a fehérbort és a citromlevet. A szósz elkészítéséig hagyjuk...
3
1
Raffaello házilag képes recept

Raffaello házilag

A tejport, a cukrot, a vizet és a vajat össze kell forralni, azután lehűteni. Összegyúrjuk és kis gombócokat kell formázunk belőle és a...
2
Rakott csirkemell recept

Rakott csirkemell

A csirkemelleket félbe vágom, hogy ne legyen vastag. Sózom, szerecsendióval megszórom. Fél órát állni hagyom. A Jénai tálat kivajazom,...
Rakott pulyka zöldségkeverékkel recept

Rakott pulyka zöldségkeverékkel

Felszeleteljük a pulykamellet, kissé kiklopfoljuk és bedörzsöljük a fűszerekkel. Egy sütőtálba leterítjük a zöldséget, majd erre...
Rokfortos csirkecsíkok recept

Rokfortos csirkecsíkok

A csirkemellfiléket vágd csíkokra, dobd a serpenyőben hevített olajba. Egy-két percig pirítsd, míg kifehéredik, olykor-olykor rázogasd az...
Sajtos sült tőkehal recept

Sajtos sült tőkehal

Töröljük szárazra egy papírtörlő segítségével a halszeleteket, és fűszerezzük meg. Egy serpenyőben olvasszuk fel a vajat, tegyük...
Sült busa paprikás mártással recept

Sült busa paprikás mártással

A kifilézett busát irdaljuk be, éles késsel vágjuk át a hal húsát, vigyázzunk, a bőrét ne vágjuk át. Erre azért van szükség, mert a...
Sült libacomb birsalmamártással recept

Sült libacomb birsalmamártással

A libacombokat megtisztítjuk és beirdaljuk, megsózzuk, majd sütőben pirosra sütjük. Fél liter vízben kiforraljuk a fahéjat, szegfűszeget,...
1
Sült zöldséges penne képes recept

Sült zöldséges penne

Forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben, majd tegyük bele a vékonyra felszeletelt fokhagymát. Hevítsük fél percig, majd adjuk...
Szallonás újburgonyaleves recept

Szallonás újburgonyaleves

Először is vágjuk apró kockákra a szalonnát, és kevés olajban futtassuk meg. Szórjuk rá a finomra vágott vöröshagymát, és az egészet...
Szalonnás-hagymás burgonya recept

Szalonnás-hagymás burgonya

A megtisztított és felkockázott burgonyát sós vízben megfőzzük. Egy serpenyőben lepirítjuk a kockára vágott szalonnát és hagymát....
Szezámmagos-sajtos rúd recept

Szezámmagos-sajtos rúd

A hozzávalókat összegyúrjuk, vékonyra nyújtjuk (kb 0,5 cm), és derelyevágóval ujj hosszúságú csíkokra vágjunk. Tetejét megkenjük...

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!