Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
ledni receptjei
1
1
A halat gondosan megtísztítottam, a hasát úgy vátam fel, hogy megtölthessem. (kis nyílást vágtam)
A fodros tésztát kifőztem, majd a...
|
2
1
1
A megtisztított és összedarabolt zöldségeket a sütőpapírra helyezett fűszerezett ( só, bors,. majoranna,.) csirkemellre és köré rakjuk....
[Szárnyas]
|
1
1
Angolos kacsamell koviubival és frissházikenyérrel A húst kicsontozzuk, a zsírréteget eltávolítjuk, és a bőrét finoman bevagdaljuk. Tört babérlevéllel, őrölt borssal, kakukkfűvel jól...
[Szárnyas]
|
1
Az erőt adó húsleves a’la Ledni Az erőt adó húsleves a’la Ledni, -ami lehet egy komplett ebéd A feldarabolt husokat és a velőscsontot(a velőscsont mindkét felét sóba...
[Levesek]
|
1
1
Bébicsirke-mint a mesében szalonna köntösben A bébicsirkéket fűszerezzük kívül-belül, sütőtepsibe rakjuk, szalonnával burkoljuk, majd az összevágott zöldséget mellétéve száraz...
[Szárnyas]
|
2
1
1
Az alaposan megtisztított és felkockázott(2-3 cm) halat sóval bedörzsöljük, és állni hagyjuk.
A hagymát nagyon apróra vágjuk, és...
|
3
3
Elkészítés: A csirkecombokról lehúzom a bőrt és együtt megfőzöm őket paprikáscsirkének. Kicsit tovább főzöm, hogy könnyen leváljon...
|
2
Elkészítés: Kevés olajon a felaprított hagymát megpirítom, hozzáadom a felszelt gombát, fehérrépát, sárgarépát és petrezselymet...
[Levesek]
|
Keverő edénybe teszem a brynzát, a vajat, a fűszereket,az apróra vágott medvehagyma levelet és jól kikeverem- friss kenyérrel csodálatos
|
Sváb leves (ahogy Diósdon főzik disznóvágáskor) Lefejtem zsíradékot a husokról kevés zsíron kisütöm,.kiveszem, majd az apróra vágott vöröshagymát megfonnyasztom ,amikor a hagyma...
[Levesek]
|
2
1
Tárkonyos borjúragu leves burgonyagombóccal Elkészítés: Egy fazékban kisütjük a szalonnát kivesszük, és a zsírján üvegesre pirítjuk a hagymát, majd rátesszük a borjúhúst,...
[Levesek]
|
1
A zöldségeket és a burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, és apró kockákra vágjuk. A hagymát, sárgarépát és a fehérrépát olajban kissé...
[Levesek]
|
1
1
A nílusi tilápia édesvizi hal. Trópusi eredetű, kéksügér néven is ismert.Húsa hófehér, néhol kevés halványrózsaszín árnyalattal....
|
1
1
A hal egyik felét színes borssal, sóval beszórjuk, hagyjuk pihenni, kb. fél órát. Teflon edényben tökmagolajat forrósítok és a halat...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57