Navigáció: Címlap Receptek Judit receptjei

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek

Judit receptes gyűjteménye

Jelenleg iskolába járok.
Gasztrokalandor pontjai: 2180
Judit receptjei
2
Gyors fahéjas képes recept

Gyors fahéjas

A fahéjat, barna cukort és a kakaóport összekeverjük. Tehetünk bele darált diót is. A többi hozzávalóból tésztát keverünk. Az egyik...
2
Hangyaboly képes recept

Hangyaboly

1/2 l tejet felfőzzük a mák felével, a 2 cs. vaníliás cukorral és a citromhéjjal. Ha kihűl kikeverjük a margarinnal, és megkenjük vele a...
1
Hókenyér képes recept

Hókenyér

A margarint fölolvasztjuk,majd hozzáadjuk a porcukorot, a lisztet, a kókuszt és a felvert tojást. Állandó kevergetés közben...
Kapros - túrós lepény képes recept

Kapros - túrós lepény

Tészta: Az élesztőt felfuttatjuk a tejben. A lisztet elgyúrjuk a margarinnal, sóval, porcukorral és a tojással. Az élesztős tejet...
2
Kardinális szelet képes recept

Kardinális szelet

Ehhez a különleges édességhez kétféle masszát készítünk. Az elsőhöz a tojás fehérjét kemény habbá verjük, úgy, hogy közben a...
Kókuszos keksz csemege képes recept

Kókuszos keksz csemege

Összekeverem a cukrot, a tojást, a kakaót a margarint és agy pici tejet. Felforralom. Beleteszem a kókuszreszeléket. Közben a kekszet kis...
3
Kókuszos legyező torta képes recept

Kókuszos legyező torta

Krém készítés: Gőz felett sűrűre keverjük a cukrot és a tojásokkal, majd levesszük a tűzről és kihűlésig tovább verjük. Végül...
Lecsós csirke tarhonyával képes recept

Lecsós csirke tarhonyával

A zsírt megolvasztjuk, belehelyezzük a megtisztított, csirkecombokat, majd fedő alatt félpuhára pároljuk. Közben a füstölt szalonnát...
Leveles virsli recept

Leveles virsli

A kiolvasztott leveles tésztát 2-3 szor áthajtogatjuk. Fél ujnyi vastagra kinyujtjuk, megkenjük vékonyan a mustárral. derelye szaggató...
Linzerkoszorú képes recept

Linzerkoszorú

A lisztet a sütőporral és a vaníliás cukorral elkeverjük. A margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a többi anyagot és összedolgozzuk. Egy...
1
Máglyarakás egyszerűbben képes recept

Máglyarakás egyszerűbben

Az almákat kockára vágjuk, és megfőzzük. Kikeverjük a cukrot a vajjalés a tojássárgájával. A tojásfehérjéből kemény habot...
Palacsinta almás-túrós töltelékkel képes recept

Palacsinta almás-túrós töltelékkel

Készíts sima palacsintát.egyet tegyél félre, a többit hajtsd félbe,és oszd el háromba.egyenlő részre. Közben az almákat vágd...
Palacsinta bomba képes recept

Palacsinta bomba

Sima palacsintát sütsz (kb12.). Nyolcat megtöltesz túróval, négyet szilva lekvárral. De pótolhatod bár milyen töltelékkel. Az a lényeg,...
Puykamell párna  sült krumlipürével képes recept

Puykamell párna sült krumlipürével

Pulykamell párna: A pulyka mell szeleteket kiklopfoljuk, enyhén megsózzuk, megborsozzuk. Majd a megtisztított májat belehelyezzük. Ezek után...
1
Rafaelló egyszerűbben képes recept

Rafaelló egyszerűbben

Összekeverjük a túrót a sűritett tejjel. Majd nedves kézzel golyókat gormálunk.A közepéjükbe bele teszünk 1 szem mandulát, vagy...
Rakott brokkoli képes recept

Rakott brokkoli

A brokkolit rózsáira szedjük és sós vízben feltesszük főni. A vízbe beledobunk 4-5 gerezd fokhagymát és őrölt szerecsendióval...
Rakott mákos tészta képes recept

Rakott mákos tészta

A mákot megdaráljuk és elvegyítjük 10 dkg porcukorral. A tésztát enyhén sós, lobogó, bő vízben, amibe 1 ek olajat is teszünk,...
Rakott spárga  Judit módra képes recept

Rakott spárga Judit módra

A megtisztított spárgát 3 cm hosszú darabokra vágjuk és sós vízben, amihez fél evőkanál cukrot adunk kb. 10 percig főzzük. Majd...
Rántott spárga képes recept

Rántott spárga

Megtisztítjuk a spárgákat és enyhén sós, cukros vízben puhára főzzük őket. Lecsöpögés után belehempergetjük a lisztbe, tojásba és...
Rántott tojás képes recept

Rántott tojás

A tojásokatt keményre főzünk, majd megtisztítunk. A tojásokat lisztbe, felvert tojásba majd a zsemlemorzsába forgatjuk és bő, forró...

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!