Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
ilna receptjei
A pontyokat megtisztítjuk, pikkelyüket, fejüket, farkukat, uszonyaikat eltávolítjuk, majd a húsukat felszeleteljük. Ezután fogunk egy...
|
Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, levét kicsit kinyomkodjuk. Ezután elkeverjük a porcukorral, az őrölt fahéjjal, a darált dióval, a...
|
A lisztet, a sütőport és a fahéjat tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, a reszelt almát és a mazsolát. Egy másik tálban a...
|
A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk és 4 lapot sütünk belőle. A krémhez megfőzzük a pudingokat a tejjel, kikeverjük a margarint a...
|
Egy evőkanálnyi cukrot, egy kevés lisztet és 1/2 dl langyos tejet összekeverünk, belemorzsoljuk az élesztőt és néhány percig hagyjuk...
|
2
Áztassunk hideg vízbe 5 db zselatinlapot, majd nyomkodjuk ki. Melegítsünk fel 3,75 dl habtejszínt, és oldjuk fel benne a 15 dkg fehér...
|
Gombával töltött pulyka cserépedényben sütve A hagymát lereszeljük, az olajon megdinszteljük. A gombát nagyon apróra vágjuk, a sóval, borssal a hagymán megpároljuk. A pulyka máját...
[Szárnyas]
|
A filézett CSIRKEMELLET apró (kb. 1x1x1 cm) kockákra vágjuk. A húst beletesszük egy edénybe, majd összekeverjük keményítővel és vízzel...
[Szárnyas]
|
A tészta hozzávalóiból langyos vízzel jó rugalmas rétestésztát gyúrok. Legalább 1 órát pihentetem hideg helyen, de lehet egy éjszakát...
|
1
A langyos cukros tejben felfuttatom az élesztőt. A töltelékhez mindent habosra keverek egy pici meggylével. A tésztához a száraz...
|
A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjét kemény habbá felverjük. A sárgáját 3 evőkanál vízzel, cukorral és a van....
|
A tengeri halfilét – ha fagyasztott, akár kiengedés nélkül is – tegyük egy hőálló tálba. A tasak tartalmát csomómentesen keverjük el...
|
A háztartási keksz felét ledaráljuk, másik felét kisebb darabokra törjük. A vizet egy lábasba öntjük, a porcukrot, a kakaót és a...
|
Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Lábasba rakjuk, 5 dl vizet ráöntünk, a cukorral ízesítjük, 8-10...
|
A cukrot, a lisztet és a sütőport szárazon összekeverjük. A margarin felével egy nagy tepsit jól kikenünk, és a lisztes keverék felét...
|
A hozzávalókat összegyúrjuk, és 2 órára hűtőszekrénybe tesszük. Ezután fél cm vastagságúra kinyújtjuk. A tetejét tojássárgájával...
|
1
A tésztához valókat összegyúrjuk, és két cipóra osztjuk, majd egy fél órára a hűtőbe rakjuk. Közben megfőzzük a vanília pudingot a...
|
A liszthez hozzákeverjük a sütőport, a vaníliás cukrot, a porcukrot és a kakaót. A margarint beleaprítjuk a lisztbe, és hozzáadjuk a...
|
Habosra keverjük a tojássárgával elkevert cukrot és vizet. A habos masszához keverjük a lisztet, kakaót és sütőport. Hozzáadjuk még a...
|
3
2
1 csomag bolti leveles tésztát téglalap alakúra és vékonyra kinyújtunk. Tojással az egészet lekenjük, 1 cm széles csíkokra vágjuk, majd...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57