Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
Hobbychef receptjei
A barack pálinkát és a rumot öntsük jéggel töltött keverőpohárba, az italt egy bárkanállal összekeverjük, majd átszűrjük egy...
[Koktélok]
|
A brokkolit ételízesítős vízben megfőzöm. A megmosott húst vékony szeletekre vágom.
Az apróra vágott hagymát egy serpenyőben a vajon...
[Marha]
|
Borsóleves zöldséggel és csipetkével A megtisztított és összevágott zöldségeket az olajon megfuttatom és egy kevés ideig fedő alatt párolom. Majd ráteszem a zöldborsót,...
[Levesek]
|
A kenyeret megpirítom, mindkét oldalát jól bedörzsölöm fokhagymával és chilivel, s meglocsolom az olívaolajjal. (Igény szerint...
|
A rózsákra szedett brokkolit ételízesítős vízben megfőzöm. A csülköt szintén megfőzöm, majd kockára darabolom.
Egy kivajazott...
|
A felforrósított vajon a feldarabolt cukkinit, valamint a burgonyát megpirítjuk. Teszünk hozzá ételízesítőt és borst. Felöntjük vízzel...
[Levesek]
|
A csülköt először bő vízben áztatom, hogy a sok sót eltávolítsam, majd felteszem kellő mennyiségű vízben főzni.
Ha megfött, már...
|
A pizzalapot kiveszem a hűtőből, hogy kiengedjen. Egy serpenyőben kevés olajon néhány percig dinsztelem a szeletelt gombát, félreteszem. A...
|
A pirítóst megvajazom, ráteszem a szeletelt keményre főtt tojást, s az Északi tengeri (német) kaviárokat (mely a tengeri nyúlhal ikrája),...
|
1
A tészta alapanyagait összegyúrjuk,majd 2 részre osztjuk, 1/2 óráig pihentetjük. Kivajazunk, kilisztezünk egy tepsit. Az egyik tésztát t...
[Tészták]
|
Egy tányérra elhelyezem a hozzávalókat, megszórom a fűszerekkel, s meglocsolom a dresszing levekkel. Vajas toasttal, s jó hideg sörrel finom.
|
Az apróra vágott hagymákat olívaolajon a kockára vágott sonkával megdinsztelem, fűszerezem ételízesítővel, fekete borssal, kakukkfűvel,...
[Nyúl]
|
1
1
A paprikákat, a paradicsomot és a hagymát feldarabolom, majd egy serpenyőben olajon megdinsztelem. Hozzáadom az ecetet, a cukrot, a...
[Mártások]
|
A kenyeret megpirítom, mindkét oldalát bedörzsölöm fokhagymával és chili paprikával, meglocsolom olívaolajjal, teszek rá darabolt...
|
Az apróra vágott hagymákat olívaolajon a kockára vágott sonkával megdinsztelem, fűszerezem ételízesítővel, fekete borssal, kakukkfűvel,...
|
Az olívaolajon aranybarnára sütjük az apróra vágott hagymákat, hozzáadjuk a darabolt spenótot, s gyenge lángon tovább sütjük. Amikor...
|
Sült kacsacomb párolt káposztával A kacsacombokat ételízesítővel vagy sóval, borssal bedörzsölöm, s beteszem a hűtőbe néhány órára. A combokat belehelyezem egy nyél...
[Szárnyas]
|
A kaliforniai paprikákat félbevágom, kicsumázom, a hegyes paprikákat félbevágom, a paradicsomok tetejét levágom, belsejét kanállal...
|
A pizzalapot kiveszem a hűtőből, hogy kiengedjen. Egy serpenyőben kevés olajon néhány percig dinsztelem a hagymát, fokhagymát, sózom,...
|
A tésztát al dente megfőzöm (a vízbe sót és olajat teszek), leszűrőm, s tányérba teszem. Meglocsolom a ketchup-pal, chili szósszal,...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57