Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
deaside receptjei
Sáfrányos gyöngytyúkleves daragaluskával A tisztított, megmosott gyöngytyúkot földaraboljuk, és aprólékjával együtt hideg vízben föltesszük főni. Ha felforrt, többször...
[Levesek]
|
A paradicsomokat leforrázzuk , hogy a bőrét könnyen eltávolíthassuk. A lebőrözött paradicsomok tetejét levágjuk, belsejüket kanállal...
|
Saporrói pulykaragu A pulykamellet lapjában kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd rostjaira merőlegesen ugyanilyen vastag csíkokra metéljük. A gombát...
[Szárnyas]
|
1
A sárgadinnyét megmossuk, meghámozzuk, belétől megtisztítjuk, és a húsát kockákra vágjuk. Kevés vízzel sűrű szirupot készítünk. Ha...
|
Vásároljuk egy szép, illatos, érett sárgadinnyét majd tegyük be a hűtőbe kb. 2 órára. Vágjuk fel a dinnyét, távolítsuk el a magjait,...
|
A malachúst kb. 1x1 centis kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, és a hússal együtt az olajban kevergetve...
|
A rozskenyér tetejéről levágunk egy vékony lapot. A kenyér belét úgy szedjük ki, hogy legalább egy centis fala maradjon. A kenyérbelet és...
|
Az újnyi csíkokra (kb. 2 cm) vágott húst (oldalas, comb) kb. 3 l. vízben felteszem főni. Sóval, vegetával ízesítem. Ha a hús már...
|
A halszeleteket besózzuk, tűzálló tálban egymás mellé fektetjük. A fokhagymakrémet a spagettikrémmel és az olajjal összekeverjük. A...
|
1
1
A húst kicsontozzuk, majd 2-2,5 centis kockákra vágjuk. A csontokat kb. 1,5 liter vízben főzni kezdjük, ez a csontleves lesz a gulyás...
|
1
A húst 1-1,5 centis kockákra vágjuk, majd a vöröshagymakrémmel ízesítve, az olajon fehéredésig sütjük. A pirospaprikával meghintjük,...
|
A húst - miután hártyáját lefejtettük - a sóval, a borssal, a csomborral meg a szurokfűvel bedörzsöljük. Ezután letakarva...
[Marha]
|
A filéket beirdaljuk, ujjnyi széles csíkokra vágjuk, sózzuk, törött borssal fűszerezzük. A zöldségféléket megtisztítjuk. A...
[Levesek]
|
2
A mazsolát megmosom, lecsöpögtetem, és a szárát leszedem. A csokoládét apróra tördelem, majd a dióval együtt összekeverve, 1 evőkanál...
|
A szilvalébe beleteszem a szegfűszeget és a sót. Felforralom, majd belekeverem a liszttel elhabart tejszínt. Forralás közben állandóan...
|
1
Tésztakéregben sült csirkemell brokkolival A csirkemellet kettévágom, sózom, elősütöm. (Azért kell elősütni, mert csak kevés ideig lesz a sütőben, és ez csak arra elég, hogy a...
[Szárnyas]
|
A tojásokat keményre főzöm, majd meghámozva nagyon apróra vágom. Keverőtálba teszem, hozzáadom a margarint, a zúzott fokhagymát, a nagyon...
|
Előkészítés: a tojássárgákat habosra keverem a cukorral, ezután apránként 1 dl bort keverek bele.
Elkészítés: a megmaradt bort...
[Levesek]
|
A sertésbordákat dupla szeletként felvágjuk úgy, hogy alkalmas legyen a töltésre. A füstölt sajtot lereszeljük, hozzáadjuk a kockára...
[Sertés]
|
A lisztet, a sütőport és a cukrot összekeverjük, tálba szitáljuk. A muffinformát vajjal kikenjük, a tojást a joghurttal és vajjal...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57