Navigáció: Címlap Receptek deaside receptjei

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek

deaside receptes gyűjteménye

A dolgokat néha nem azért nem merjük megcsinálni, mert nehezek, hanem azért nehezek, mert nem merjük megcsinálni őket.
Gasztrokalandor pontjai: 4000
deaside receptjei
Májgaluskaleves képes recept

Májgaluskaleves

A leveshez való összes zöldséget megtisztítjuk. A hagymát és a petrezselymet finomra aprítjuk, a sárgarépát meg a gyökeret félkarikákra...
Majonézes, kaviáros pirítós képes recept

Majonézes, kaviáros pirítós

Közvetlenül a tálalás előtt a kenyérszeletekből, miután héjukat levágtuk, pirítóst készítünk. Forrón tányérra rakjuk, a majonézzel...
Mazsolás kuglóf képes recept

Mazsolás kuglóf

A kuglófformát először is a vajjal vastagon kikenem, majd a darált diót beleszórom és körben végig "folyatom", hogy mindenütt egyenletesen...
1
1
1
Mennyei rolád recept

Mennyei rolád

Válasszuk szét a tojásokat. Verjük habosra a sárgáját a cukorral meg a kakaóporral, és forgassuk bele a tojásfehérjéből vert habot....
1
Német karácsonyi sütemény recept

Német karácsonyi sütemény

Egy evőkanál lisztet, a szétmorzsolt élesztőt és egy teáskanál cukrot belekeverek a langyos tejbe, és az edényt letakarva felfuttatom....
Nyári csirkeleves babbal recept

Nyári csirkeleves babbal

A csirkét tisztítás után 4 részre vágom és a fejtett babbal együtt másfél liter, sóval ízesített vízben a forrástól számított 20...
4
1
Olasz minestrone leves képes recept

Olasz minestrone leves

Az olajban megpirítjuk az aprított hagymát a szalonnával és a szétpréselt fokhagymával. Akkor felöntjük 3 liter vízzel, beledobjuk a...
2
Omlós oldalas képes recept

Omlós oldalas

A felszeletelt, megtisztított oldalast a leveskockás vízbe feltesszük kb. 30 percre főni (ettől lesz omlós). Elkészítjük az alapmártást:...
1
Parajos, ricottás canelloni képes recept

Parajos, ricottás canelloni

A cannelloni nem más, mint az, amit mi nemes egyszerűséggel csőtésztának hívunk, ami ráadásul különféle töltelékkel...
Pármai csikemell recept

Pármai csikemell

A vajban pirosra sütjük a mellek mindkét oldalát. Ezután hozzáöntjük a vizet, az ételízesítőt vagy leveskockát és a bort. Fedő alatt...
Pikáns halgombóc leves recept

Pikáns halgombóc leves

A halkárkászból vöröshagymával, sóval egy tartalmas halfondot készítünk, amit átpasszírozunk. A halfilét 2-3 mm sűrűn a borig bevágva...
Pisztráng Szaljka módra képes recept

Pisztráng Szaljka módra

A pisztrángot lepikkelyezzük, megmossuk és besózva félretesszük. A szalonnát apró kockákra vágjuk, lábasban kiolvasztjuk, a...
1
Pudingos gyümölcsleves recept

Pudingos gyümölcsleves

Az összes gyümölcsöt levével együtt beleöntöm egy lábosba.(A barackot kisebb kockára vágom ). Teszek hozzá szegfűszeget, fahéjat / ez...
Pulykaleves májgaluskával képes recept

Pulykaleves májgaluskával

A húsokat megtisztítjuk, fazékba rakjuk, és 5 liter hideg vízzel leöntjük. Felforraljuk, majd habját szűrőkanállal lemerjük. Az összes...
Pulykamell-szeletek rokfortos körtével grillezve recept

Pulykamell-szeletek rokfortos körtével grillezve

A pulykaszeleteket gyöngén megklopfoljuk, sózzuk, lisztbe mártva kevés olajban megsütjük. Tepsibe vagy egy porcelántálra tesszük. A...
Riszes töltött paprika recept

Riszes töltött paprika

A paprikákat megmossuk, majd enyhén sós, forrásban lévő vízben 4 perc alatt előfőzzük. Szűrőkanállal kiemelve lecsöpögtetjük, majd...
2
Rizssaláta spanyolosan képes recept

Rizssaláta spanyolosan

A rizst megmossuk, majd bő, forrásban lévó vízbe szórjuk. Kissé megsózzuk, a babérral fűszerezzük, és közepes lángon puhára főzzük....
Rokfortos kukoricasaláta képes recept

Rokfortos kukoricasaláta

A kukoricát szűrőbetétbe tesszük, lecsöpögtetjük és a rokfort ízű öntettel összekeverjük. Ha éppen nincs kéznél kész...
Rosztbif képes recept

Rosztbif

A hús inas részeit levágjuk - de a faggyúréteget rajtahagyjuk -, majd 3-4 centinként bevagdossuk. A mustárt a borssal összekeverjük, a...
[Marha]
Rózsafánk képes recept

Rózsafánk

Először megkeverem a kovászt. Langyos tejben elkeverem a szétmorzsolt élesztőt és a lisztet, majd letakarva, langyos helyen a duplájára...

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!