Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
deaside receptjei
A leveshez való összes zöldséget megtisztítjuk. A hagymát és a petrezselymet finomra aprítjuk, a sárgarépát meg a gyökeret félkarikákra...
[Levesek]
|
Közvetlenül a tálalás előtt a kenyérszeletekből, miután héjukat levágtuk, pirítóst készítünk. Forrón tányérra rakjuk, a majonézzel...
|
A kuglófformát először is a vajjal vastagon kikenem, majd a darált diót beleszórom és körben végig "folyatom", hogy mindenütt egyenletesen...
|
1
1
1
Válasszuk szét a tojásokat. Verjük habosra a sárgáját a cukorral meg a kakaóporral, és forgassuk bele a tojásfehérjéből vert habot....
|
1
Egy evőkanál lisztet, a szétmorzsolt élesztőt és egy teáskanál cukrot belekeverek a langyos tejbe, és az edényt letakarva felfuttatom....
|
A csirkét tisztítás után 4 részre vágom és a fejtett babbal együtt másfél liter, sóval ízesített vízben a forrástól számított 20...
[Levesek]
|
4
1
Az olajban megpirítjuk az aprított hagymát a szalonnával és a szétpréselt fokhagymával. Akkor felöntjük 3 liter vízzel, beledobjuk a...
|
2
A felszeletelt, megtisztított oldalast a leveskockás vízbe feltesszük kb. 30 percre főni (ettől lesz omlós). Elkészítjük az alapmártást:...
[Sertés]
|
1
A cannelloni nem más, mint az, amit mi nemes egyszerűséggel csőtésztának hívunk, ami ráadásul különféle töltelékkel...
[Tészták]
|
A vajban pirosra sütjük a mellek mindkét oldalát. Ezután hozzáöntjük a vizet, az ételízesítőt vagy leveskockát és a bort. Fedő alatt...
[Szárnyas]
|
A halkárkászból vöröshagymával, sóval egy tartalmas halfondot készítünk, amit átpasszírozunk. A halfilét 2-3 mm sűrűn a borig bevágva...
|
A pisztrángot lepikkelyezzük, megmossuk és besózva félretesszük. A szalonnát apró kockákra vágjuk, lábasban kiolvasztjuk, a...
|
1
Az összes gyümölcsöt levével együtt beleöntöm egy lábosba.(A barackot kisebb kockára vágom ). Teszek hozzá szegfűszeget, fahéjat / ez...
|
A húsokat megtisztítjuk, fazékba rakjuk, és 5 liter hideg vízzel leöntjük. Felforraljuk, majd habját szűrőkanállal lemerjük.
Az összes...
[Levesek]
|
Pulykamell-szeletek rokfortos körtével grillezve A pulykaszeleteket gyöngén megklopfoljuk, sózzuk, lisztbe mártva kevés olajban megsütjük. Tepsibe vagy egy porcelántálra tesszük. A...
[Szárnyas]
|
A paprikákat megmossuk, majd enyhén sós, forrásban lévő vízben 4 perc alatt előfőzzük. Szűrőkanállal kiemelve lecsöpögtetjük, majd...
|
2
A rizst megmossuk, majd bő, forrásban lévó vízbe szórjuk. Kissé megsózzuk, a babérral fűszerezzük, és közepes lángon puhára főzzük....
|
A kukoricát szűrőbetétbe tesszük, lecsöpögtetjük és a rokfort ízű öntettel összekeverjük.
Ha éppen nincs kéznél kész...
|
A hús inas részeit levágjuk - de a faggyúréteget rajtahagyjuk -, majd 3-4 centinként bevagdossuk. A mustárt a borssal összekeverjük, a...
[Marha]
|
Először megkeverem a kovászt. Langyos tejben elkeverem a szétmorzsolt élesztőt és a lisztet, majd letakarva, langyos helyen a duplájára...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57