Navigáció: Címlap Receptek deaside receptjei

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek

deaside receptes gyűjteménye

A dolgokat néha nem azért nem merjük megcsinálni, mert nehezek, hanem azért nehezek, mert nem merjük megcsinálni őket.
Gasztrokalandor pontjai: 4000
deaside receptjei
2
1
Almagombóc képes recept

Almagombóc

Az almát meghámozom, kicsumázom, és nagylyukú reszelőn lereszelem. Az egész tojásokat 5 dkg zsírral kikeverem, majd a cukorral tovább...
Almás-mazsolás süti recept

Almás-mazsolás süti

Tegyük a lisztet, a sütőport, a sót, a cukrot, a mazsolát és a mézes fűszerkeveréket egy keverőtálba, vágjuk bele apróra a vajat, majd...
Almával töltött fácán recept

Almával töltött fácán

Az előkészített fácán mellét vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával megtűzdeljük. Kívül-belül megsózzuk, a hasüregébe...
1
Angol karácsonyi liba képes recept

Angol karácsonyi liba

A konyhakész libát nagy lábosba fektetjük. Leöntjük a sherryvel, és 4.5 dl vízzel. Hozzáadjuk a babért, az egész fej fokhagymát és...
1
2
2
Bajai halászlé recept

Bajai halászlé

Az apróra vágott hagymát beletesszük a bográcsba, rátöltünk 11 dl hideg vizet, beledobjuk a már 2 órával előbb feldarabolt és besózott...
2
Bakonyi pulykaragu túrós galuskával recept

Bakonyi pulykaragu túrós galuskával

A vöröshagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, és lábasban, a fele olajon, kevergetve 2-3 perc alatt aranysárgára pirítjuk. A tűzről...
Balti tojássaláta recept

Balti tojássaláta

A főtt tojást meghámozzuk, cikkekre vágjuk, és a kisujjnyi széles csíkokra metélt lazaccal csinosan tálra rakjuk. A jól lecsöpögtetett...
2
Barackos hajók képes recept

Barackos hajók

Felforralunk 1,2 dl vizet, beletesszük a vajat vagy a margarint, és hozzáadunk egy csipetnyi sót. Egyszerre beleszórjuk a lisztet, majd lassú...
Barbecue csirkecomb képes recept

Barbecue csirkecomb

A csirkecombokat lebőrözzük. Ezután a forgójuknál kettévágjuk: egy kicsit hajlítgatva a combokat látszik, hol is ez a pontjuk. Ezután...
Birkahúsos kása recept

Birkahúsos kása

A felhevített zsiradékban megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát. Hozzátesszük a kis kockára vágott húst, a zöldpaprikát és zsírjára...
[Birka]
Borleves képes recept

Borleves

A bort a vízzel, a citrom levével, hámozott héjával, a fahéjjal és a szegfűszeggel felforraljuk úgy, hogy az egész felszíne habos legyen,...
Burgonyaleves babbal recept

Burgonyaleves babbal

A babot átválogatjuk, jól megmossuk, főzőedénybe tesszük, vízzel leöntjük, és 5-6 óra hosszat állni hagyjuk. Ezután ugyanabban a...
Burgonyarózsa recept

Burgonyarózsa

A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, és sós vízben megfőzzük. Ha kész, leszűrjük, visszatesszük a lábasba. Olajat adunk hozzá,...
Citromos bárányleves képes recept

Citromos bárányleves

A húst lehártyázzuk, 1 centis kockákra vágjuk, majd a vöröshagymakrémmel együtt, az olajon, lábasban megpirítjuk. A fokhagymakrémmel...
Citromos becsinált csirke képes recept

Citromos becsinált csirke

A megmosott és darabokra vágott csirkemelleket és - combokat a karikára vágott zöldséggel együtt feltesszük főni, annyi vizet adva hozzá,...
Csalános csirkeraguleves képes recept

Csalános csirkeraguleves

A felforrósított zsíron rózsaszínűre pirítjuk a lisztet. Hozzáadjuk az apró kockákra vágott zöldpaprikát, jól megkeverjük, majd...
3
1
Csángó pecsenye képes recept

Csángó pecsenye

A húst, miután fehér hártyáját lefejtettük, 6-6 szeletre vágjuk, kissé kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A szalonnát kis csíkokra vágjuk. A...
Csirke korma képes recept

Csirke korma

Egy serpenyőbe tejszínt öntünk és felforrósítjuk. Hozzáadjuk a mandulát, kesudiót fűszereket és az egészet jól összeforraljuk. Végül...
Csirkeaprólék leves recept

Csirkeaprólék leves

Fazékba tesszük a megtisztított, feldarabolt csirkeaprólékot, a felkockázott sárga- és fehérrépát, zellert, a hagymát egészben,...
1
Csirkecomb almamártásban recept

Csirkecomb almamártásban

A megtisztított aprólékot annyi vízben tesszük fel főzni, hogy ellepje. Az almát megtisztítjuk, félbevágjuk, magházát eltávolítjuk,...
« ElsőElőző1234567KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!