Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
bokka56 receptjei
2
1
Az almát meghámozom, kicsumázom, lereszelem és a cukorral jól elkeverem. Hozzáadom a nyers tojást, a lisztet meg a sütőport, ezután addig...
|
3
1
A túrót elkeverjük az olajjal, egy tojással, a vaníliás cukorral és a mézzel. Összekeverjük a lisztet a sütőporral , hozzáadjuk az...
|
1
1
Ha a káposzta túlságosan savanyú, akkor átmosom.
A húsokat kb. 2 cm-es kockákra vágom.
Forró zsíron átforgatom, hogy minden oldala...
|
3
1
A tehéntúrót szitán áttöröm, összekeverem a liszttel, a búzadarával, a sóval, két tojással és a vaj felével. Forrásban lévő vízben...
|
1
Az élesztőt, egy kiskanál cukrot, egy evk. lisztet, 1 dl langyos tejes összekeverek és langyos helyen duplájára kelesztem. /ez a kovász/
A...
|
1
A csirkemájat fedő alatt, kevés olajon megpárolom. A beáztatott szemes babot sós vizben puhára főzöm, a levét leszüröm és a babot a...
|
1
1
A feldarabolt tyukból a szokásos módon pörköltet készitek. Amikor a hus már félig megpuhult, zsirjára piritom és hozzáadom a jól...
|
1
1
1
A héjában főtt burgonyát még melegen áttöröm. Ha kihűlt hozzáadom a lisztet, a zsírt és a tojást. Megsózom, összegyúrom és...
[Köretek]
|
1
1
Finomra daráléjuk a mandulát, ezután kemény habot verüönk a tojásfehérjéből, sóból, cukorból és citromléből. Egy csészényit...
|
2
A sürü besamellmártást a gesztenyemasszával együtt husdarálón ledarálom. A cukrot, a tojássárgáját, a piskótamorzsát és a tojások...
|
1
1
A rizst alaposan megmosom és a tejben felteszem főni. Mielőtt megpuhul, belekeverem a cukrot is. Nem főzöm tul puhára, inkább kissé...
|
1
1
Az olajból, a lisztből és a tejből mártást készitek. Ha kihült elkeverem benne a három tojássárgáját, a lisztet, a vajat az apróra...
|
1
1
A halfilét felengedem, nagyobb kockákra vágom, megsózom, citromlével meglocsolom. Kicsit állni hagyom. A haldarabokat lisztbe forgatom és...
|
1
1
A harcsát megtisztítom, patkó alakú szeleteket vágok belőle, megsózom és a hűtőbe teszem. Kb. fél óra múlva lisztben megforgatom, kevés...
|
2
A megtisztitott burgonyát vékony szeletekre vágom. A felét jól kizsirozott tepsibe rakom, megsózom, ráteszem a felszeletelt, megsózott halat...
|
1
A halhust péppé darálom, majd 2 evk.kanál tejszinnel, a tojás fehérjékkel, sóval és a borssal jól összedolgozom. 1/2 óráig a hütőben...
|
2
1
500 g liszttel elkeverjük a tejben cukorral ffel-
futtatott élesztőt. Megszórjuk liszttel és 20 percig kelesztjük.
Tojást, füszereket és...
|
1
1
A meghámozott, felezett és magházánál kivájt körtéket citrommal bedörzsölöm és kevés vizben néhány percig főzöm. Levében kihütöm...
|
1
1
A megmosott körtéket meghámozom és nyolcadokba vágom. A magházat kivágom. A körtét cukros vizban kb. 5 percig főzöm, majd leszüröm és...
|
1
1
A hust sóval borssal bedörzsöljük., s a 4 evk.vajat közepes hőmérsékleten felforrósitjuk, majd a hust minden oldalán sötétbarnára...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57